![]() |
|
|||||||
| Botlending Trusted Channels Project 'Botlending Trusted Channels' |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
In baza votului membrilor botlending din 03.01.2005 Sistema de punctaj Botlending.
Botlending Points reprezinta un principiu de evaluare a nivelului de implicare a canalelor/membrilor botlending in proiectele botlending. Botlending Points & Botlending Ratings reprezinta principiile de baza de calificare & evaluare a canalelor botlending in cadrul Botlending Leagues. Pentru orice rezultat obtinut in orice SubProiect botlending se vor acorda point`uri botlending. Point`urile acumulate de fiecare participant in SubProiecte sunt atribuite canalului din care el face parte. Pe baza point`urilor acumulate de canale (suma point`urilor membrilor sai adunate in diferite SubProiecte) - va fi efectuata calificarea in Botlending Leagues. Point`urile botlending se acorda in cadrul audituluibotledning (punctajul personal de implicare, pe baza caruia se calculeaza punctajul la fiecare canal, gasiti in thread`ul rezervat respectivului SubProiect). Valoarea point`urilor care poate fi acumulata in SubProiecte: Romanian BOT/IRC Documentation
Atentie! e important ca toti care au rezultate sa obitna point`uri. Cu point`urile acumulate ajutati echipa din care faceti parte de a se calificata in Botlending Leagues. Last edited by UniversaliA; 02-05-2005 at 07:27 PM. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, January 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Romanian BOT/IRC DocumentationTrusted Channels BenchmarkingBotlending on IRC
Deasemenea lui Amigo pentru crearea regulilor TCB se acorda 5.0 points. Totalul de 5.0 points va fi inclus in point`urile lunii ianuarie. LoveMara a primit 2.0 points. (penru ce ?) Deasemenea toate traducerile lui jonny pina in luna ianuarie au fost punctate 19.0 points & acordat bonus exceptional de 5.0 points. Totalul de 24.0 points va fi inclus in point`urile lunii ianuarie. Last edited by UniversaliA; 18-09-2005 at 05:44 AM. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, February 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Last edited by UniversaliA; 18-09-2005 at 05:50 AM. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, April 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Last edited by UniversaliA; 18-09-2005 at 05:59 AM. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, Summer 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Last edited by UniversaliA; 18-09-2005 at 08:52 PM. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, October 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Last edited by UniversaliA; 30-10-2005 at 01:50 AM. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, November 2005. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Romanian BOT/IRC Documentation
Last edited by Freezed; 26-11-2005 at 01:48 PM. |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Discutii/comentarii/feedback/contestari in Botlending Audit, Winter 2005-2006. Mai jos urmeaza point`uilre la fiecare SubProiect pentru luna curenta & totalul lor pentru fiecare canal.
Romanian BOT/IRC Documentation
Last edited by Freezed; 01-03-2006 at 02:20 PM. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|