![]() |
|
|||||||
| Botlending Trusted Channels Project 'Botlending Trusted Channels' |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
Deci vom modifica putin stilul de a analiza logurile.
In primul rand de acum inainte se vor da puncte pentru diverse criterii iar media acestor puncte va merge la ratings. Astfel se vor da de la 1 la 10 puncte in functie de criteriile stabilite, plecandu-se de la 10 si scazandu-se cate 1 punct in functie de ceea ce va fi gasit incorect in loguri. Criteriile de baza vor fi impartite in 2 categorii: 1. abuse (action si chat pe canalul de help) - vor constitui 1/4 din media punctelor 2. service (serviciile prestate de canal) - vor constitui 3/4 din media punctelor si va fi partea pe care ne vom axa cel mai mult, deoarece este foarte important sa ne dam seama de calitatea serviciilor canalelor. 3. support (website) - acestea vor fi verificate de mine personal, voi fi foarte atent la descrierea comenzilor si a flagurilor, update la zi si evident copyright (acolo unde este necesar) Echipa va fi formata din: - KraveN - #Mythic - Mikaell - #007 - Baiatbun - #007 - KilingShadow - #U&U - seat - #z&z Last edited by edyy; 14-05-2006 at 09:44 AM. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Baby Member
|
Arcade ar trebuii precizat aici sau in in threadul de la Ratings Debates minimul de info pe care trebuie sa le aiba un site de botlending. Punctele se vor da in functie de info/functionalitate & cat de repede se poate gasi informatia pe site nicidecum pe design ori alte treburi deasta (bineinteles ca un design atragator este bine venit dar nu asta va face departajarea intre site-urile diferitelor canale). Posteaza ceea ce crezi tu ca ar trebuii shi daca mai este ceva voi edita eu , sau vom discuta pe irc zilele acestea.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|