![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Status canal:
_____________________________________ 09.11.2005 - Elite league 30.10.2006 - Channel Closed ( motive tehnice ) 09.11.2006 - Channel Open 15.08.2007 - Channel Closed ( probleme cu host boti) Informatii canal: _____________________________________ Nume canal: #Mythic Data infiintarii: 17.12.2004 Numar boti: 22 Site: www.Mythic.ro & http://forum.mythic.ro Retele: Undernet Informatii membri: _____________________________________ GOD (Managers): write KINGS (Owners): arcade dili KNIGHTS (Masters): `Anka` AceVenTura cristi_rd Lexus StafidutZ Unite`Aka WinSCP Baronul Experienta membri: Pregatire membri: engleza , romana , scripting , webdesign , eggdrop&TCL . Reprezentanti: `Anka` & cristi_rd Last edited by write; 02-03-2008 at 11:10 PM. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
channel closed, bots down because of hosting problems
|
|
|
#3 (permalink) |
|
#mythic representative
|
info e tare eronata si la boti si reprezentanti etc.. nu modific si nu fac update deoarece nu stiu ce va fi si ce vom/va face arcade...
deocamdata se pune problema ca arcade sa fie manager, si echipa sa fie refacuta de la 0.. se vor sterge toate accessele si se va decide cine va ramane.. so.. puteti sa mai asteptati putin ca nu e mare lucru, nu vreau sa fac de 100 de ori update ca altii dintre noi mai bine unu si complet ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|