![]() |
|
|||||||
| a&a light script a&a light script support, suggestions & discussions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
|
S-ar putea implementa o comanda doar pentru +N GLOBAL .. care sa faca acest lucru:
Sa poti bloca toate comenzile pe un anumit canal.. setarea sa poata fi facuta sub forma de flag sau setare de canal... !chattr NICK +* (orice flag, desigur ceva NOU).. sau ceva de canal !chanset +nm (OWNER, MASTER).. si aici ar mai putea fi facut.. asa.. setezi !chanset +m (MASTER) .. numai MASTERii nu au voie sa isi ia @ dea BAN KICK access.. si tot asa.. sper ca m-ati inteles.. thanks.. MOTIVUL? Simplu.. in cazul meu este acesta: Am un eggdrop pe vreo 3-4 canale importante... la care cei care au canalele nu vor ca alti GLOBALi de-ai mei sa intre si sa isi ia @ voice.. si altele.. chiar daca o fac sau nu cu intentie.. si cred ca si altii care au eggdropi se gandesc la asta.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Da, Madalin, am inteles ideea ta pefect. Sa zicem ca va fi asa gen de protectie pe viitor, cand va fi Beta pe CVS, daca nu tii greu sa-mi aduci aminte. Plus vor fi cateva nivele de protectie, pentru ca globalii sa nu poata lua op pe asa gen de canale. Pentru ca, solutia care ai propus tu, nu e sigura 100%. Nu vreau sa spun modalitatea, dar kiar daca ai avea implementat asa ceva, un global master fara nici o problema ar putea lua op pe canalul unde el nu are acces.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
|
arcade.. pai pentru asta.. exista forumul sa mai se uite lumea.. si sa isi dea cu parerea.. ce ar trebui ce nu ar trebui .. eu am dat o idee.. dupa mine este necesara.. ce ai zis tu la fel este corect.. cine se pricepe mai mult in sensul asta.. sa isi dea cu parerea si respectivul sa ne lamureasca si pe cum cam cum ar faceo el.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Bine, mai reformulez inca o data, va fi disable la toate comenzile la toti globalii in afara de managerul global. Care va face ce doreseste si va da ce acces doreste etc etc. Nu vad problema. Gandeste cativa pasi inainte, ca la urma urmei si join trebuie de dat si purge, totul e prevazut. Ca nu o sa scriu acus tot algoritumul.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|