![]() |
|
|||||||
| a&a light script a&a light script support, suggestions & discussions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Nevoie de testere pentru a testa scriptul. In timpul apropriat scriptul va trece in versiunea alpha & va fi un release, "tester edition".
Condtiile pentru a fi tester
Merci anticipat. P.S. de creat un mailing list pentru testeri ? Last edited by UniversaliA; 14-01-2005 at 23:35. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Pai Username Arcan
Boti nu am cum sa leg ca sunt strans cu usa de provider Nu am porturile deschise Si as vrea sa verific scriptul pt ca`mi place sa vad cum functioneaza sau nu fiecare comanda Legat de punctul 2 neindeplinit Master Decision ![]() Waiting for reply |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Toti de mai sus am inscris, de testeri mai este nevoie, minim vreo 10 sa fie.
Arcan, daca ambii boti is la tine pe comp, fara nici o problema ii poti lega, ca hostul folosesti 127.0.0.1:port/port (127.0.0.1 inseamna ca botul se conecteaza la compul unde el este, e localhost, si nu conteaza proivder sau firewall) |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
Da mersi mult de sfat
Chiar a mers Deci am si eu 2 windropi legati ![]() Orikum tin numai unul sus ca si ala`i degeaba I am ready to Start M`am mai gandit la ceva... COnditie e sa aiba Testerul si un canal ( 500 pass) Sa se faca verificarile si pt canal cu X si fara X ![]() Acum cum credeti Last edited by Arcan; 16-01-2005 at 15:30. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|