![]() |
|
|||||||
| a&a light script a&a light script support, suggestions & discussions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) |
|
Junior Member
In primul rand nu vreau sa para ca ma bag eu in seama sau fac nushce reprosuri eu doar postez anumite erori cu scopul ca cineva poate le rezolva ...
Deci ar veni cam asa : Code:
[17:56] -Durerea- 2. ERROR (Jul 14 17:59): via <smili`>>, smili`!gheryla@AlexJme.users.undernet.org #Linuxz pub >>> pub:topic >>> topic -enforcetopic >>> bad option "-enforcetopic": must be -exact, -glob, -regexp, or -- Msi anticipat si sper ca cineva poate le rezolva CYA
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Member
referitor la greet si seen gorapid:
www.egghelp.org, itri la Tcl Archive sau ceva de genu asta si cautzi bseen si multigreet
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Senior Member
|
O chestie care ar trebui implementata ( parerea mea ) , cand bot-ul umple lista de ban pe canal si in loc sa dea ban la oamenii respectivi le da kick astfel facand flood , daca are X sa ii dea ban prin X sau daca nu este X sa scoata cel mai vechi ban sau sa scoata ban-ul din lista de banuri a canalului
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Member
o chestie la pub:autoclean:userlist la mine e setat
Code:
set settings(auto_clean_users) 0 Code:
if an user is not seen for specified number of days & is NOT global +vomnNb or local +N >> he will be deleted. 0 to disable. |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Member
Code:
[21:55] <@write`> Ahiles xinfo [21:55] <@Ahiles> List of X accesses: none Code:
<(Ahiles> [17:51] -X (cservice@undernet.org)- Channels: #Baietzash (499), #ß (499), #rebreanu (499), #ghostclub (499), #CNB (499), #dare4sex (499), #JackDaniels (499), #Fitzosi (499), #Type (499), #RoLove (499)
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
GoRaPiD, da ai dreptate.
lsn, thx o sa verific Freezed thx o sa verific eroarea daca este. Referitor la port, pe unele shell`uri (am observat pe unix) foarte rar dar arata asa ceva. Presupun ca "problema" e in shell nu in bot sau script. Ar trebuie de testat, incearca sa intri in dcc, si sa dai restart, si acolo el scrie pe ce port el face "listening". P.S. ma gandesc daca ar fi cazul sa introduc comanda noua !logfile <$flags> [-all]. Astept pareri. Last edited by UniversaliA; 20-07-2005 at 05:37. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Senior Member
|
o chestie ar mai fi buna , cand dai !botnet info si raspunde bot-ul la hostul bot-ului sa nu puna si ident ca de ex daca nu merge identd la server sau din intamplare intra cu ident-ul ales de tine ( ma refer in loc de *!ident@user.users.undernet.org sa fie *!*@user.users.underent.org ) , pt ca unii nu fol mode x sau nu ii logheaza sa faca dif si la aia cu host sa puna si ident , alta chestie ar fii ca uneori la botnet info in loc sa-mi dea hostul lui care este cu mode x imi da ip-ul lui ????
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Member
Quote:
![]() 1 idee Unii pun boti pe alte retele tip undernet cu X .... ar ok de specificat ceva de genu set settings(network) "undernet.org" (altceva.info ) si unde e undernet.org sa fie replace cu aceasta setare si ar fi valabila setarea si pt quakenet in cazul in care se extinde scriptul
Last edited by lsn; 21-07-2005 at 10:04. |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|