![]() |
|
|||||||
| a&a light script a&a light script support, suggestions & discussions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Guess who's back , back again , alpha's back tell a friend
Nou release alpha v0.03.01 care puteti lua @ get.ascript.name (direct pe shell puteti lua @ wget.ascript.name).
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
As vrea ca la urmatoarea versiune de a&a script sa adaugati badwords la !chanset +badwords sau !chanset +antiswear
SI as mai vrea sa fie nishte comeni ca kiss/slap/fuck. sa fie !bere !pizza ![]() Si sa mearga bine si !time ![]() Si sa mearga !chanset +antitake !chanset +strict
Last edited by UniversaliA; 06-07-2005 at 14:18. Reason: scrii totul in un singur post te rog |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Alex, da. Script`ul a&a light compatiibil cu ambele windrop si eggdrop.
GanGsTeRiCi, ce va fi in urmatoarea versiune de script citeste in http://forum.botlending.com/showthread.php?t=698
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
universalia: S-ar putea face in viitor
) nu prea indepartat... cum sunt comenzile !news !mail !rules ... sa fie o setare canal/user (daca se poate) unde se poate creea o astfel de comanda.. Exemplu: !rules (trecuta in romana) !reguli ... sau oricare alta comanda.. si la GREET sa poata fi setat ( WelCome $nick To $chan... ) de altfel ai mai putea pune si joinflood, si tot asa o setare la +antiswear ( sa ne putem adauga alte cuvinte la care setarea sa actioneze )... si daca nu e prea mult... ) asta ar fi super... un Channel Statistics pe un website.. si cum am mai zis ... acel shortnick.Thaks |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
as avea niste sugestii
pt ca sa fie compatibile comenzile/setarile si pentru limba romana unde se foloseste a:level sa se foloseasca a:translate dai si exemplu de ce engleza : you can not ban blah ... romana : nu poti ban blah .... si propun sa se foloseasca Code:
engleza: set say(lang.1.222) "«" set say(lang.1.223) "change password for" set say(lang.1.224) "delete" set say(lang.1.225) "rename" set say(lang.1.226) "totally %b%B«%B%% channels" set say(lang.1.227) "%r%B«%B%% abuse channels: «" set say(lang.1.228) "remove access for" romana: set say(lang.2.222) "da « lui" set say(lang.2.223) "sa modifici parola lui" set say(lang.2.224) "sa stergi hand" set say(lang.2.225) "sa redenumesti" set say(lang.2.226) "total %b%B«%B%% canale" set say(lang.2.227) "%r%B«%B%% canale cu abuz: «" set say(lang.2.228) "sterge accesul lui" deluser [a:translate $hand $chan 224] chpass [a:translate $hand $chan 223] chhandle [a:translate $hand $chan 225] remuser [a:translate $hand $chan 228] ar fi perfect daca s-ar introduce astea pentru ca am deja traducerea in romana si din teste asa se potrivesc .... daca e nevoie traducerea e disponibila
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
|
Eu propun ca cineva cu access local pe canal de N ( manager pt nestiutori ) sa dea ban cuiva care are flagul amarat de f ( friend pt nestiutori ) pt ca eu nu pot bana pe aia si ma enerveaza sa stau sa-i dau -f ca sa-l banez , deci sa se faca ca inainte daca am flag mai mare ca el sa-l pot arde de mama focului si daca are mai mic sa o frece in continuare ( scuzati expresia )
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Member
proc pub:auth:
Code:
if { [passwdok $ident ""] } { a:tell $x 8 $botnick; return "FAILED: no passowrd set yet"} elseif {
Si... de ce cand se conecteaza botul pe IRC prima data intra pe toate canalele si mai apoi se logheaza ? Nu ar trebui sa fie invers ? PS: counterspy e 0. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|