![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Junior Member
ReaL|DoG mesajul la part era mai lung , da bine ca nu s`a vazut tot
Azi pe #botlending am spus Quote:
Quote:
La alte canale le`am urat la part succes sorryBafta in continuare,indiferent ce iarba papati.Din acelasi pamant pleaca
|
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Junior Member
Welp , sa zic shi eu ce cred , si sa incep cu inceputul.Personal nu am intrat pana acum pe #Lending , dar vad ca toata lumea arata inspe #Lending viitorul #Botlending , cu succese & so on -->>Daca e asa , respectele mele , dar , nu stiu cati dintre voi stitzi , eu sunt pe #Botlending de cand a luat viata , si , imi aduc aminte , acum ceva timp , ca si atunci era implicare foarte mare , fiecare venea cu ceva nou , proiectul "Translate" zbura , numai eu stiu cati kb am tradus ... dar , vedeti voi , eu , Toothie , pot spune Erised , si multi altii am mai crescut , acum avem si noi real life , avem si alte probleme pe cap , nu putem fi cum era la inceput , nu stiu cine zicea intr-un post anterior ca ce facem noi , facem din placere , si distractie , pai , ASA E ! Pentru ca pe noi nu ne plateste nimeni pt ce facem , noi oferim boti / asistenta & others , si ce primim in schimb ? Trebuie sa ne platim shell-urile , pierdem vremea ... dar , poate exista in sufletul nostru o multumire sufleteasca , ca ai reusit sa faci si tu ceva in toata reteaua asta numita Undernet ... Si am si eu o intrebare , spre curiozitatea mea , care e varsta medie a membrilor / userilor / spunei cum vrei tu a membrilor din #Lending ? Eu as zice , ca e undeva la 16-18 ani , cam asta era si a #Botlendingului cand s-a infiintat , daca nu ma inshel , bineinteles , cu cateva exceptii.Repet , daca #Lending va continua , si va face treaba buna , respectul meu pt ei , dar sa nu fie un foc de paie , asa cum e cu majoritatea canalelor de botlending care se infiinteaza pe zi ce trece , are omu' 3 rooturi sau 2 shell-uri , si vrea canal de botlending.Cam atat am avut si eu e zis , imi cer scuze daca am ofensat pe cineva in mesajul ,eu ..
Regards , jonny |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Junior Member
|
SadMan, in primul rand... chestia cu
Code:
cand va intreaba cineva ceva,imediat /j #botlending Cu scopu asta am facut noi Lending, pentru ca vrem cu adevarat sa ajutam.. si sa facem ceva bun. in al 2-lea rand am tot logu cand ai dat part... Code:
@ 12:45:24 | *** Parts: sadman (ma gandeam cum ca ati fi mai deosebiti,dar tot un xerox sunteti... exi si fosti...actuali spy scuip) cam atat am avut de spus.. de acum nu ma mai atac, m-am atacat pana acum pt ca vroiam sa iasa scot in evidenta indiferenta fiecarui @ in afara de 1 singura persoana.. dar vad ca nu-i pasa nimanui... si deasta nici nu ma mai atac.. am sa raspuns la posturile adresate mie sau canalului #e&e. AQWZSX: intr-un post trecut.. cand am avut eu discutia cu tine.. pe forum..ai zic ca trebuie noi sa spunem ce nu merge.. si ca se vor lua masuri.. deja.. au iesit la suprafata cam multe chestii..si dupa parerea mea ar trebui putin analizate..si luate ceva masuri.. Jonny, eu nu vreau sa fac concurenta cu BotLending, nush cine a scornit asta cu concurenta si alte probleme, noi am infiintat canalu #lending, pentru ca vrem cu adevarat sa facem ceva, un team, o comunitate a noastra, unde nu trebuie sa halim fiecare bataie de joc fata de catre un admin si o persoana care chiar are nevoie de help, unde toate regulile sa fie respectate.. ceea ce pe botlending in mometul de fata nu exista... fiecare @ face ce vrea si nimeni nu ii reproseaza nimic. Sincer.. sunt satul de toate scarboseniile astea.. Ceea ce imi pare rau este ca NU e nimeni care sa spuna STOP la toate rahaturile astea.. Poate sunt singuru care vede... sper asta.. sa fiu eu singuru ratat care vede chestia asta.. cu toate ca bag mana in foc ca mai sunt si altii..care se ascund dupa cate un membru mai mare in grad..numai ca sa nu pateasca ceva.. Dar nah... fiecare cu mentalitatea lui.. PS: pe botlending voi ajuta atata timp cat nu voi fi dat afara din cine stie ce motive absurde....pentru imi place sa ajut.. nu ca sa iau ceva puncte, care inca nu sunt calculate.. pentru ca coordonatori sau cine se ocupa nu are timp... btw.. eu am terminat ce am avut de zis. Ciao |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Junior Member
Te superi de geaba,da am dat join #lending si ce am vazut? toti banatii de pe #botlending acolo cu op si voice,ce impresie a fost?
Tie personal nu ti`am zis nimik de rau,faceti ce vreti,cresteti paine,etc,asta a fost reactia,ce sa`i faci,te poti impotrivi? ![]() Cat despre @botlending ....daca pana si idleul il urmariti,daca pana si uptimeul sau cine stie ce prostii mai aveti in cap .....e de rau,esti in stare ? ajuti! Nu esti in stare ,stai in banca ta! Daca @ e busy,asta e,ajuta cei cu +.Si s`a rezolvat. Sa speram ca pe #lending bad boys botlending banati cu @ vor face help.ca pe #botlending nu incapeau Succes toate canalelor de botlending .varza murata,cartofi pai etc, Scria inaintea mea jonny Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Junior Member
Quote:
SanMan no offence da accepta si tu realitatea macar de data asta ... Astept postu tau in care sa ma umilesti si sa imi spui k sunt un copil si bla bla ... |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
hmm hai sa mai postez si eu odata pt k vad ca incep sa se adune posturi. Faza cu copia xerox la botlending (nu mai stiu cine a ziso) nu cred k a fost zisa din cauza ca voi copiati scripte sau restul ci pentru ca aveti o organizare similara cu a botlending (nu am stat ff mult sa va analizez forumul dar asta mi s-a parut evident la prima vedere).
Cat despre faza cu help pe botlending, s-a mai zis inaintea mea ca un @ poate fi ocupat pt k avem si noi real life sau alte indatoriri si cand vine cineva si intreaba cum se compileaza un egg nush dar sunt explicate in 1000 de locuri chestiile astea (si mai e si thread pe forum despre asta) deci.... Am vazut o comunitate in care cineva te ajuta doar daca puneai o intrebare in legatura cu ceva ce nu se gasea pe site. Daca intrebarea ta avea raspuns pe site erai ignorat sau daca repetai chiar banat. Sincer nu cred in partea cu banatul pentru intrebat chestii evidente dar totusi mai uitati-va fratilor si pe site k m-am saturat sa raspund la intrebari care isi au raspunsul pe site sau pe forum sau sa va caut eu linkuri pt download la scripte sau mai stiu eu ce. Sincer asta e parerea mea in legatura cu asta. Cat despre implicare s-a mai zis inaintea mea ca toti avem viata reala si nimeni nu poate sta 24/24 7/7 la dispozitia botlending, si mai e ceva, coordonatorii sunt foarte ocupati si fara coordonare nimic nu merge. Cam asta e parerea mea, in rest Pace si Respect |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Junior Member
|
Code:
Pentru ca pe noi nu ne plateste nimeni pt ce facem , noi oferim boti / asistenta & others , si ce primim in schimb ? Trebuie sa ne platim shell-urile , pierdem vremea ... dar , poate exista in sufletul nostru o multumire sufleteasca , ca ai reusit sa faci si tu ceva in toata reteaua asta numita Undernet ... Voluntar = Care acţionează de bunăvoie, din proprie iniţiativă, nesilit de nimeni, īn mod coştient; (despre acţiuni) care se face de bunăvoie, fără constrāngere. Deci, degeaba esti tu voluntar, daca nu iti faci treaba bine... eu asta tot incerc sa explic la toti.. daca esti voluntar..atunci fatzi treaba, daca nu ai chef lasa pe altu ..sau daca ajuti doar ca sa iti bati joc de el.. Toti au inteles, nu ai timp, ai viata ta persoanala, prietena sotie copii sau ce ai... stai cu ei.. nu iti pierde timpu pe irc, lasa pe altii care nu au ce face si se plictisesc..si care chiar au chef de help.. Cu ce ma incalzeste pe mine ca un coordonator intra o data la 5 zile pe irc?..ti se pare ca ajuta cu mult?.. i don't think so.. Asa ca asta nu e o scuza cu " fiecare face din proprie initiativa...si cu banii proprii..." .. putin imi pasa mie de cum actionati voi fata de botlending..atata timp cat actionati prost.. intelegeti asta?.. Mai repet 1 singura data " N-AI CHEF DE HELP?N-AI TIMP PENTRU IRC? THEN GO AWAY " |
|
|
|