![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 (permalink) |
|
Junior Member
|
ar fi o idee super buna o reorganizare...
eu as zice ca alegerea altor coordonatori...de ex inlocuirea lui Virtual...si organizarea @ si + pe #botlending pt ca din cate vad cand mai intru pe canal sunt persoane straine pe acolo cu @ sau + ... dar in fine...e alegerea ta... noroc oameni buni PS: @ Arcan : nu cred ca faima unui om se vede dupa numarul de posturi de pe http://forum.botlending.com/ dar daca tu doar atat vezi atunci imi pare rau...think again...si ca sa stii si tu am avut ceva mai mult de 30 de posturi dar se pare ca au fost sterse...nu cunosc motivele and i don`t care... waiting some news :P |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
"vad cand mai intru pe canal sunt persoane straine pe acolo cu @" is persoanele care reprezinta canalele din prima liga si elite. Daca nu-i cunosti sau ei au alt nick asta e alta problema
ar trebui sa faci diferenta."... dar in fine...e alegerea ta..." nu e alegerea mea, e alegerea tuturor, pentru ca pe forum se fac voturi si poll`uri, la care votez nu numai eu Plus botlending nu inseamna o singura persoana, dar o comunitate, si reprezinta la momentul de fata aceasta comunitate, inclusiv acei care critica si cei care sunt criticati. Cineva leneveste, cineva critica, cineva indiferent, etc etc - si aici suntem.
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Junior Member
|
well universalia o persoana straina care e helper sau admin sau ce`o fi la a&a e }{ ala sau uf sau cum ii zice...anyway...zilele trecute jonny dadea + si @ in prostie pe motivul "Regulile sunt facute sa fie incalcate" ... analyze that :P
cheers... PS: inca astept reorganizarea aia... |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
O persoana staina sau care e helper sau admin la a&a, adica uf, e reprezentant oficial a&a (vezi in statut a&a) si are experienta botlending cat 90% botlending in suma.
Cat la op`uri si deop`uri sau ce era acolo, se vor lamuri intre ei opii sau prin intermediul lui Virtual. Ca tu zici in prostie sau in gluma, nu are prea mare valoare din moment ce nu argumentezi sau nu esti la curent cu motivele reale. In orice caz cred ca deja deviem prea mult de la subiect. In plus eu cam satul de critica si de pareri din toate partile si asteptari fata de botlending. Consider ca cine a dori, a face si fara statut de coordonator sau fara a face parte oficial din un proiect sau altul. Restul deja e bla bla. Nu am vazut nici unul sa vina si sa zica, vezi ca asta e asa, dar eu am facut asa si consider ca e mai bine asa, implenteaza asta acolo sau acolo, sau creaza un proiect nou sa pot lucra si sa strang o echipa. NIMENI. Toti cu critice si asteptari. Poate incetam sa ne uitam cine e op sau coordonator si trecem la actiuni reale si anume la rezultate concrete. In rest nu ma inteseaza nimica in afara de rezultate. De azi inainte, eu personal asa gen de posturi pur si simplu o sa ignorez. Va asigur ca sunt la curent cu toate si anume cine si ce face, dar va asigur ca altii nici a mia parte nu au facut din ceea ce s-a facut. In concluzie, daca doriti schimbari, sa fiti voi cauza acestor schimbari prin actiuni concrete. O sa va sustin 100% personal. In rest eu pur si simplu o sa ignorez totul. |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Member
Deja 4 pagini cu discutii foarte *picante* si mi se pare o discutie care nu duce nicaieri (adica nu este deloc constructiva) daca va mai purtati sambetele unul altuia. Am mai spus si repet, voi va faceti de rusine nu eu, in sensul ca astfel de certuri sincer nu isi au rostul pe un forum care este vizitat nu doar de membrii sai ci si de alti oameni chiar si din afara si nu e prea *cool*
PS: Pun la bataie cunostintele mele php+mysql si tcl in timpul pe care il am disponibil oricarei *echipe* care este interesata de colaborare DAR sa fim intelesi de la inceput ca *NU SUNT VACA DE MULS INFORMATII* adica sa nu aibe nimeni pretentii sau impresia ca eu o sa fac totul de la a la z precum universalia in a&a lite ca imi bag piciorul mai repede de cat ai zice 'peshte' Astept *oferte*
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
lol nice caesar
eu vreau cat de cat informatii despre cum lucreaza anumite chestii vb pe irc k nu e threadul kre tre.Cat despre schimbarile care tre sa apara... abia astept sa vad ce si cum (sunt o persoana curioasa, chiar dak curiosii mor repede). Oricum din partea mea va fi implicare totala (atata timp cat imi permit si celelalte proiecte in care sunt implicat, si asa botlending e cel mai important din ele) |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Junior Member
|
Ma guys.. acum stateam si ma pliciseam pe irc..si am incercat mai multe canale care contineau cuvant egg, de ex #Egglend, #LendingBot..si am vazut ca toate sunt gen #Botlending. Acum.. stau si ma gandesc.. cum de toti atzi sarit pe #Lending.. si nu si pe restu canalelor de genu asta?
Ce v-a facut acest canal voua personal sau cu ce a afectat canalu vostru ?... ma refer la kart si multi altii..care au redeschis acest subiect acum 2 zile.. cu toate ca se vorbise deja acum 2 saptamani de problema asta. kart, de ce nu te iei si de #egglend?, de #lendingbot?..de ce te-ai luat numai de #lending.. ? Vezitzi de treaba ta si nu te mai baga in seama atata timp cat nimeni nu te baga in seama...acelasi lucru rog pe toata lumea..sa isi vada fiecare de lungu nasului si sa nu se mai bage acolo unde nu le fierbe oala.. Toti cei care suntem implicati in botlending si sunt admini, membrii etc..la lending.. fiecare isi face treaba asa cum trebuie.. fie la botlending fie la lending.. deci chiar nu vad unde este problema.. cu ce va afecteaza pe voi toti ca s-a deschis un canal de lending unde canalele "naspha" pot face parte, pt ca in botlending sunt niste reguli mai severe fata de lending. Eu atat am avut de zis..sper sa nu se mai trezeasca cineva si sa comenteze referitor la lending pt ca nu are motiv, atata timp cat nimeni de pe lending nu-l baga in seama sau il ofenseaza. aloha!! si \/ ( pace ) |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
de acord cu cainele. Eu personal nu am nici o tangenta cu ei dar oricum nu conteaza ca ne fac concurenta (concurenta face bine si ar fi bine sa fie ceva mai intensa pt k poate s-ar mai misca si pe aici cate ceva). Lasati oamenii in pace sa faca ce vor... la urma lor e treaba lor ce fac. De ce ar fi botlending mai presus decat altii? Sau de ce ar trebui sa fie singurii?
Pace si Respect |
|
|
|