botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2006, 00:03   #1 (permalink)
Junior Member

krimson will become famous soon enough
Default cam nasoala situatia...

In primul rand, eu nu fac aceasta consemnare aici pentru a insulta pe cineva, ci doar din dorinta de a se schimba situatia in mai bine.

Sincer, sunt putin cam dezamagit de ce se intampla in jurul botlending, mai ales in privinta noilor canale care intra in acest sistem. Ca manager al unui canal, probabil ar trebui sa ai niste skilluri aparte. De preferat ar fi ceva on-topic gen scripting, eggdrop support sau orice altceva legat de activitatea unui canal de lending, dar ar trebui sa fie si un bun coordonator si sa fie cat de cat creativ. Mi se pare cam aiurea situatia in care mai bine de 90% din canalele din botlending sunt copii ale a&a atat la denumire (gen b&b, c&c, a&b, a&c.. nu dau exemple ''reale'' pentru a nu ofensa pe nimeni), cat si la site (majoritatea dau copy / paste de pe site'ul a&a). Totusi cred ca e cam inutil sa avem o comunitate formata din 20 de clone a unui canal de renume si doar 1 sau 2 canale originale.

Ideal ar fi daca s'ar face o selectie mai atenta a persoanelor care intra in comunitate, o selectie bazata pe skill'urile managerului (recent am observat ca sunt probleme si la completarea unui banal formular de inscriere...), dar si cu anumite conditii gen fara copii dupa a&a (macar numele canalului sa fie original) ceva implicare mai multa in proiectele botlending (iarasi am observat ca translate e cam pe pauza, din cauza persoanelor care nu'si termina traducerile la care s'au inhamat, botschool parca a ramas fara coordonator, logs nu mai are botul botlending, dar asta e alta poveste...) si eventual o contributie la scriptul pe care'l folosesc.

Desi o sa ma repet, vreau sa fie clar ca n'am scris aceste randuri pentru a insulta / jigni pe cineva, ci doar pentru a fi un semnal de alarma ca ceva totusi nu e ok.
krimson is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 13:09   #2 (permalink)
Junior Member

Baiatbun` is an unknown quantity at this point

Ok Te asteptam cu ceva nou.. daca tot ai zis ca e aiurea akuma :-) (ceva nou nu vb, no offence)
Baiatbun` is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 15:47   #3 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

Krimson, la ce ai zis tu, nu sunt de acord din 2 motive:
1. faza cu copiatu, majoritatea aleg un canal gen a&a, pentru ca este foarte cunoscut pe undernet, apoi toti se duc cu gandu ca unu incearca diferite combinatii de litere sau cifre, de aceea eu unu acum 1 an si ceva am ales #e&e, si cred ca nu sunt singuru care se bazeaza pe chestia asta. Referitor la site...acolo da..sunt de acord cu tine nu ar trebui sa fie copy/paste, dar ce ar trebui sa faca unu?..sa schimbe fiecare comanda in parte... si sa ii schimbe procesu doar ca sa nu fie ca la a&a?... ce comentariu poti pune tu la comanda !chanset +voice?, evident trebuie sa scrii ce face, dar cum faci sa scrii?...ca doar este pus pe starbots.info ( siteu de la #a&a )... nu ai cum sa fi original..parerea mea...Asta in cazu in care nu vrei sa stai sa modifici fiecare comanda si sa schimbi numele in altceva.. ( dar nimeni nu ar face asta ).
2. tu ai spus ca unu ar trebui sa se implice in botlending ca sa intre in retea nu?
Code:
ceva implicare mai multa in proiectele botlending (iarasi am observat ca translate e cam pe pauza, din cauza persoanelor care nu'si termina traducerile la care s'au inhamat, botschool parca a ramas fara coordonator, logs nu mai are botul botlending, dar asta e alta poveste...) si eventual o contributie la scriptul pe care'l folosesc.
Probabil acum imi voi lua ban,pentru ca ridic iar aceasta problema, dar putin imi pasa.. eu ma simt impacat cu mine insumi...ca stiu ca am dreptate.
Acum 1 luna, noi nu am putut fi propusi la vot, pentru ca nu ne cunostea aqwzsx, sau nush care altu, in schimb alte canale da.. anyway, pana aici am inteles, e vb de vechime si prietenie.. ( pentru ca implicari 0 ).
Cam am avut eu discutia cu aqw pe forum aici.. a reiesit ca nu conteaza daca esti sau nu implicat in proiecte...ci totu se bazeaza pe vechime...
Asa ca faza cu implicarea in botlending, cam sux... regulile nu se respecta..si fiecare face cam ce vrea..
Acum sunt sigur ca o sa fim propusi la vot auditu asta, si sunt 100% ca nu vom fi promosi, dar nah am zis asta pentru ca fiecare are ambtia lui... si o sa vrea sa faca contra mea.. sa imi demonstreze ca inca nu pot sa fiu in 2nd.

Anyway, nu mai zic nimic... tot ce am avut de spus am spus mai sus.. have a nice day & no offence.
ReaL|DoG is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 16:01   #4 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

GoRaPiD is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to GoRaPiD

krimson degeaba iti bati gura eu spun asta de mult timp si nimeni nu baga in seama asa ca nu are rost atata timp cat deja lumea e plictisita , nu e ceva nou , mai mult de 1 an nu va mai rezista BotLending
Old 01-03-2006, 17:13   #5 (permalink)
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative

arcade's Avatar

arcade is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to arcade

Quote:
Originally Posted by ReaL|DoG
Probabil acum imi voi lua ban,pentru ca ridic iar aceasta problema, dar putin imi pasa.. eu ma simt impacat cu mine insumi...ca stiu ca am dreptate.
Acum 1 luna, noi nu am putut fi propusi la vot, pentru ca nu ne cunostea aqwzsx, sau nush care altu, in schimb alte canale da.. anyway, pana aici am inteles, e vb de vechime si prietenie.. ( pentru ca implicari 0 ).
Cam am avut eu discutia cu aqw pe forum aici.. a reiesit ca nu conteaza daca esti sau nu implicat in proiecte...ci totu se bazeaza pe vechime...
Asa ca faza cu implicarea in botlending, cam sux... regulile nu se respecta..si fiecare face cam ce vrea..
Acum sunt sigur ca o sa fim propusi la vot auditu asta, si sunt 100% ca nu vom fi promosi, dar nah am zis asta pentru ca fiecare are ambtia lui... si o sa vrea sa faca contra mea.. sa imi demonstreze ca inca nu pot sa fiu in 2nd.

Anyway, nu mai zic nimic... tot ce am avut de spus am spus mai sus.. have a nice day & no offence.
Te insheli in privinta banului (oricum pana acuma nu prea au fost banuri, decat pentru chestii serioase si repetate)

Cat despre discutia cu aqwzsx vad ca tot nu ai inteles ce vroia sa va spuna:in 2nd si 1st te califici fie daca ai servicii botlending foarte bune fie ca ai o implicare k lumea in botlending. Doar pt elite sunt valabile amandoua cazurile, deci un canal cu servicii botlending de exceptie poate sa fie si in 1st fara sa se implice aproape deloc in botlending. Dar mai sus nu va urca fara implicare (asta spun regulile pe care toata lumea le intoarce cum vor ei)

Cat despre partea cu calificarea (depinde de vot) si nu cred ca nu ati fost propusi pentru calificare pt ca nu va cunostea nu stiu cine (banuiesc ca edyy) ci pentru ca respectivul nu facuse ratings pt canalul vostru si nu aveau pe ce se baza (dau cu parerea pt k nu stiu exact)

Cat despre reguli... intradevar marea majoritate nu se respecta, cat despre criteriile pentru ca un canal sa fie acceptat in botlending, acestea se vor inaspri.
arcade is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2006, 23:12   #6 (permalink)
Junior Member

@Baiatbun`: sincer, eu nu prea am ce sa fac deocamdata. pot doar sa spun cand ceva nu mi se pare ok si sa trag pe nenea de la conducere de maneca si sa'i zic uite'asa si pe dincolo.

@ReaL|DoG: mie nu mi'a trecut prin cap varianta pe care ai spus'o tu cu combinatiile de litere (dar acum ca ai zis de ea, mi se pare destul de logica). dar problema cu site'urile ramane. nu zic ca ar trebui sa rescrie fiecare comentariu pentru fiecare comanda... doar sa nu mai dea copy/paste cu nerusinare (la un moment dat - nu mai stiu pe ce site - am vazut doar numele comenzilor trecute intr'o lista). ar putea incerca sa realizeze ceva intr'un limbaj dinamic de exemplu, sau structurat intr'o maniera originala.
Referitor la proiecte, pana la urma aceste canale se afla intr'o comunitate si doar prin lucrul in folosul comunitatii se pot ajuta si sustine unele pe altele. fara comunitate sunt doar cateva canale care au in comun doar activitatea. poate ca am o viziune putin utopica, dar asa mi se pare ca ar trebui sa decurga lucrurile

@GoRaPiD: probabil ca ai dreptate.. eu m'am intalnit cu botlending de cateva luni doar, si nu stiu ce s'a intamplat inainte.. dar deocamdata incerc si eu sa ma agit pe aici, poate o sa fie cu folos
Old 01-03-2006, 23:44   #7 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG
Default ..omg..

Code:
Doar pt elite sunt valabile amandoua cazurile, deci un canal cu servicii botlending de exceptie poate sa fie si in 1st fara sa se implice aproape deloc in botlending. Dar mai sus nu va urca fara implicare (asta spun regulile pe care toata lumea le intoarce cum vor ei)
ti-am spus si pe irc, dar o mai spun odata aici sa vada toata lumea.
Noi de la #e&e ne-am implicat in proiecte, pana acum nu am 1 data botii down din motive, shell down.. g-line sau altele... Care e motivu la care s-a referit awqzsx? deci pana la urma urmei am ajuns la concluzia ca in aceasta retea..totu este bazat pe prietenie, si regulile nu sunt valabile pentru toti, asta ma deranjeaza pe mine cel mai mult... si nu cred ca sunt singuru, doar ca restu sunt niste papa lapte...care nu vor sa fie aruncati din botlending ca niste ...nu zic ce... si vor sa se bage pe sub aripa unui coordonator, deasta toti tac.. ai vazut azi.. pe #botlending..cum s-a deschis subiectu, au sarit.. ghost, eagle, alexik, tu... si nu imi mai aduc aminte daca era altcineva... Atata timp cat nu or sa fie respectate niste reguli care sunt puse de cand s-a infiintat botlendingu, eu unu nu am sa tac..si am sa imi zic mereu parerea fara frica ca o sa iau ban sau o sa fiu dat afara din botlending.. pentru ca asta este adevaru.. multi il stiu si toti se fac ca nu vad..
Cand am avut discutia cu aqwzsx, au inceput sa zica wolfye, mishu..si inca cineva, s-a luat vre-o masura?.. nu cred..cel putin nu se observa absolut nimic in botlending, toata lumea tace.. pana la urma ajung si eu la prarea lu gorapid, botlending o sa dispara in scurt timp..De ce am zis asta? pentru ca vad ca coordonatori nu dau 2 bani pe proiecte, le-au cam lasat in voia lor..
Imi pare rau de aia care tac, dar nu au ce pierde.. si cu asta am incheiat subiectu..
ReaL|DoG is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 09:41   #8 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Erised is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised

trebuia odata si-odata cineva sa dea cu paru' in cap (cu GoRaPiD ne-am obisnuit deja...)... dar asta nu inseamna ca tot ce ai spus tu acolo este adevarat. in primul rand, tu nu faci parte din botlending nici ca membru, nici ca coordonator de proiect si astfel nu stii esenta problemelor pe care tu le-ai listat mai sus... adevarat ca unele proiecte au fost inchise temporar, adevarat cu nu avem bot, adevarat cu la translate nu se face treaba, dar asta nu e din vina noastra, ci din vina ca nu avem oameni care sa se inscrie in proiecte si care sa faca aceasta treaba... pe deasupra, mai intervine si viata personala a fiecaruia (aduc aminte tie ca toti ne aflam aici doar pt ca avem timp liber si facem asta din placere...); so, nu poti cere unui om sa faca ceva bun si la timp, atata timp cat lui nu ii place ce face... nici daca l-ai plati si tot nu l-ar face cum trebuie...

so, unde ajungem? ajungem cam intr-un punct mort, in care nimeni nu mai face nimic (asa vi se pare...)! da, asa ar zice multa lume, dar de fapt nu este asa... multe reguli s-au impus la noile canale, dar nu putem cere chestii de genul: denumire, implicare and so on... nu doreste sa se implica, nu avanseaza (ceea ce nu convine) si astfel se va implica... altfel nu putem face, ca ar insemna sa fortam anumiti helperi ai unor canale sa faca ceva cu sila si asta nu se poate...

anyway, speram ca din martie totul sa revina cat de cat la normal, trebuie doar putina rabdare sa punem totul la punct
Erised is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 10:28   #9 (permalink)
Junior Member

@Erised: nici nu cred ca pot sa enumar momentele cand am incercat sa ma inscriu in vreun proiect.. ba n'am primit raspuns, ba au disparut postarile respective de pe forum.. pe irc gasesti foarte greu pe cineva care sa te poata asculta.. si inca ceva.. eu n'am dat cu paru` in capul nimanui, cu atat mai putin in botlending.. daca ai citi cu atentie mai sus, am zis clar de canale si de oamenii tot mai putini pregatiti care alcatuiesc aceste canale.

Daca aveti nevoie de oameni, puneti in topic pe #botlending, sau anunt pe forum... va garantez ca cel putin 3-4 oameni se gasesc
Old 02-03-2006, 22:06   #10 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

GoRaPiD is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to GoRaPiD

krimson ai mai vazut miscare la vreun proiect ?

si Erised : ia mai taci ma te bagi repede in seama eu vorbeam cu omu nu cu tine

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules