![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
nu se enerveaza nimeni dar e dupa cum s-a spus nu se poate apara nici cu 6+ boti un canal fara X impotriva take deci eu zic sa asteptam pana se introduc modurile +A si +U si sa implementam in script support pt ele. Asta va rezolva garantat problema takeurilor.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Member
Am lucrat asupra la securitatea canalului si un take cu 30 poate facut foarte atent in 3 sec fara sa observre vreun bot ceva. Multi bots au lag 2-3 sec... stau pe 15 canale si primesc totimpul comenzi
plus la asta nui mai simplu pentru oamenii care fac take sa aduca o clona, sa dea mass deop la o jumatate de canal apoi cu clona la a doua?... idee nare nimic cu take, ea e buna pentru keep-op, sa nu se pearda op |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Junior Member
SadMan, repetarile se pot datora si faptului ca acest subiect nu este de departe vast :), deci nu poti sa spui o infinitate de lucruri despre el. din punctul meu de vedere, s'a spus tot ce trebuia spus referitor la aceasta idee pentru a putea fi trasa o concluzie
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Asta e, unu sau mai multi boti nu fac diferenta pentru un canal contra take. Dar pentru un canal de botlending care va da boti pe canale care deja au boti, inseamna ca unii useri se vor bucura de mai multi boti, in detrimentul altora care nu vor avea deloc. Reesind din presupunerea ca toate canalele botlending au un numar limitat de boti, respectiv numar limitat de canale pe care pot oferi boti.
Dar, mi-am pus intrebarea, de ce Sadman a atins aceasta tema :) si presupun ca are un procent inadmisibil de boti liberi si isi zice: "la urma urmei, decat sa fie botii liberi, mai bine dau pe canale care au un bot, ca doi boti fac mai bine treaba etc etc" :) In orice caz, era pe undernet un canal francez, care oferea pe un canal deodata trei boti, doar pentru ca sa tina op, fara comenzi fara nimica. Ar fi si asta o alternativa, Sadman :) De ce sa stanga omul boti de pe fiecare canal botlending cate unul, daca ar putea sa ia deodata doi sau trei de la un singur canal ? :) In orice caz, consider un singur bot pe canal, e mai mult ca destul. Daca managerul canalului isi mai face un bot al sau propriu si e configurat, tot e ok pentru mine. Dar din moment ce are un bot de pe un canal botlending, nu vad rostul sa mai dau un bot de pe a&a, e nonsense pentru mine. Nu-i vad rostu. Contra take nu va ajuta, alte facilitati nu vad. Doar ca sa fie colectie de boti, sau numar mai mare de persoane pe canal ? Nu cred ca pentru aceasta se munceste in botlending. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Junior Member
Deci ... salut in primul rand . Scarpa Ma intitulez
)So ... idee asta cu doi butzii ... hmz ..ar merge si nu prea. motive: pt da: 1. butzii sa fie facutzi pe sheluri de la diferitzi sponsori , in caz de ceva , unu sa ramana permanent 2. se poate proteja canalu , mai ales daca un bot are nick: A.... si altul : X.... pt a fi unul la inceput si unul la sfarsit . pt. nu .. Pai de ce sa dai di eggdropi , cand pur si simplu` setezi comanda: .chanset +bitch , astfel putand sa stea cu @ doar cei cu access , care eventual iti sunt prieteni si ii cunosti . Deci ... eu nu sunt de acord Peace
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Junior Member
Quote:
|
|