![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Se pune problema urmatoare. Un singur bot pe canalele fara X nu prea poate face fata unui take. Daca e luat in primul val de DEOP e ca si cum nu ar fi bot de protectie pe acel canal, deci cum se zice ar sta degeaba.
In cazul asta ce ar fi daca am da voie la canalele fara X la inca un bot de la alt canal de botlending (ar fi OK daca am ajunge toti la o intelegere)? cu conditia sa se dea flaguri corecte la boti pentru a nu exista abuzuri din partea celuilalt bot care e pe canal? Conditia ar fi ca managerul canalului respesctiv sa dea acces intre cei 2 boti (aofHP) pentru a se putea proteja reciproc si a nu se abuza (ban, kick, deop aici problema ar fi sa nu se joace managerul cu botii sau alt owner al canalului cu ei cum ar fi sa dea deop, kick etc), apoi ar mai fi o faza, ca helperul care vine in control atunci cand gaseste un alt bot sa daca botul celalat a primit flagurile necesare ? ptr a se asigura ca nu se incalca vreo regula. Asteptam idei, pareri, comenari, etc. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
ideea ar fi ok, dar trebuie tinut cont de urmatoarele lucruri:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
N`a spus nimeni de o regula "globala" ,doar se cerea pareri,acordul daca e nevoie.Nu sunt deacor ca un bot sa fie pe un canal ,iar pe acelasi canal sa fie un alt bot,fara acces intre ei,in special de la alte firme.Intre noi se cerea,pareri,idei,sugestii,soluti de combaterea take`ului in cazul in care sunt 2 boti in loc de unu,e o discutie nu un vot
Multumesc celor 2 ptr pareri ps:daca vrei sa faci take faci,cu 1 sau mai multi boti pe canal. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
Mi se pare super ideea pentru ca se pot oprii multe take-uri...dar sa se dea +HPfao la fiecare bot ca sa nu ma plimb eu de pe un canal pe altu sa le spun da aici asa, fa aici asa...plm....eu unul sunt de acord..
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
de fapt dupa ce se vor introduce modurile +A si +U nu se va mai pune problema la take. Si oricum se lucreaza la C (chanfix) care in caz de take sau ca se pierde op va reopa ppl care au avut cel mai mult op pe canal.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
Top0mbladon nu cred ca s`a ajuns la stadiu de aprobare sau .vot,mai asteptam pareri,poate nu toti isi dau acordul,etc.eu zic ca subiectul ramane deschis,daca e nevoie facem un pool si sa voteze fiecare admin implicat in botlending...
Mai asteptam pareri,contraziceri,etc Regards |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
Va demonstrez ca va fac take pe canal si cu 6 boti, nu cu 2. Nu are absolut nici un rost chestia asta, pentru simplu motiv ca nu toti lamerii sunt prosti. Dau /whois si vede ca e bot, si daca primeste op atunci da deop la ambii boti. Si oricum, in 2 secunde se fura un canal cu 12 opi (vorba lui krimson). SadMan incearca sa vezi ce usor se face take cu 2 boti. Eu iti demonstrez oricand
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Junior Member
EU n`am contrazis pe nimeni cu faza asta ba chiar am spus
Quote:
E doar o discutie/propunere asa ca nu va enervati