![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Apropo de expansiune: am putea incerca sa populam si #botlending de pe quakenet (am vazut ca deja exista L pe el, doar ca e cam pustiu :) ). Am putea folosi ca punct de reper acest post.
Singurele lucruri ce trebuiesc luate in calcul sunt:
Astept sugestii, idei, propuneri de lucru :) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
Oameni noi cu idei noi, pe undernet cu ce strica niste idei noi ?
... anyway. nici eu nu vad de ce sa ne extindem pe 100 servere.. mai ales ca pe quakenet.. ai "X" imediat pe canal..deci nu ai nevoie de un bot anume.. Ai avea nevoie doar pt fitze.. asa cum toti cer bot si pe undernet.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
Scuze ca postez si eu dar cam tarziu in fine:
ce vreau sa spun este ca pe "quakenet" se pune G-line la comanda,daca e vreo firma concurenta zbori. Asta e vazut testat si probat acu recent 06.2006 am incercat sa dau 2 eggdropi de la mine cu totu deci nu ca si canal de help si m-au batut aia la cap cum ce si cum se face desi ii trimiteam pe site sa citeasca tot nu intelegeau nimik . Ce ma dispera e faza cu G-line am luat G pe o clasa de 250 de vhosturi ...Nu se merita parerea mea. Vine unu si zice vrei sa vezi ca in 10 minute cade tot un canal cu 60 eggdropi si psybnc in fine lamenes |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Junior Member
UtahEdu ca utilizator de quakenet de ani de zile imi permit sa te contrazic. Sfatuiesc pe oricine sa citeasca intai regulile retelei. Germanicii de acolo chiar aplica regulile. Si acolo un oper nu trebuie sa explice nimanui de ce a dat un g-line. Lipseste birocratia specifica undernet unde operii nici kill n-au curaj sa dea fara sa poata dovedi temeinic.
Extras din reguli din cauza carora probabil ai avut tu probleme: Quote:
Later Edit: Scuze ca am reinviat un topic vechi am vazut mai tarziu data postului anterior. Dar daca tot am scris... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|