![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 (permalink) |
|
Junior Member
|
lsn, eu nu il apar pe xmlpq.. NU asta a fost ideea... ideea a fost ca ceea ce a facut Erised... NU a fost corect..
asta am vrut sa scot in evidenta Stiu foarte bine ca xmlpq..este lamer..si ca mi-a floodat si canalul.. dar nu-i bai..ca nu deasta am adus vorba de el..si sa arat o injustitie fata de un canal de "2 lei" .. In fine.. nu mai conteaza acum.. pentru ca oricum nu se va tine cont de asta .. asa cum nu s-a tinut cont nici atunci. & tnx..cred ca esti singurul care ma apreciaza pt ceea ce am incercat sa fac
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
NU pot sa zic decat ca real dog sucks... totusi... daca botlending un proiect mort ce sa mai zicem de lending ?
.. Team botlending trebe schimbat ? ce sa mai zic de Lending Team .. well lending have only Luzers on channel ... cu putine excepti ... YOU SUCk man .. suck me too BYe ! P.S : acu ca am net .. o sa vedem noi ce o sa se intample..
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Junior Member
|
Ce pot sa va spun.. primul lucru un salut, si al doilea lucru I DON`T GIVE A FUCK .... fiecare sa-si vada de treaba lor, pentru ca totul va ramane cum este acum.
Tin sa multumesc lu lsn si arcade ( care nu stiu cum m-au suportat saracii sa-i bazai la icre cu scriptarile de tcl =)) ms guys }{ .. am avut ce invata de la ei ). Nu tin sa aduc acuzatii sau alte kkturi. @Universalia iti dau dreptate @lsn si tie @ReaL|DoG si tie... Fiecare aveti partea voastra de dreptate. Eu nu ma apuc sa mai comentez pt ca nu rezolv nimik. Stiu ca am avut take-uri pe U&U si botii down chiar 4 luni. Tin sa apreciez ca nu am fost dat afara. Mersi mult pt chestia asta. Alta chestie, viata lunga, anul 2007 sa va aduca ce va doriti & other stuff. }{ for all si cam atat. Ce o sa mai stau pe botlending si o sa mai vad tcl scripting pe aici. Atat. Tye tye
|
|
#14 (permalink) |
|
Junior Member
|
tin sa zic ca nu am multe posturi... dar asta pentru ca nu, recunosc, nu m-am imlciat.. dar si cand am vrut sa ma implic ( pt T&T ) nu am avut unde... tot inchis.. nu se fac loguri, nu este ala on, ala nu are timp etc..
si ca sa revin la ce s-a postat aici pot sa zic ca sunt putin amuzat... de cei care au zis ca s-au retras dar tot o dau cu vorba pe aici... chiar nu inteleg de ce ii mai intereseaza daca nu mai vor sa faca parte... sincer sunt nedumerit de chestia asta... pt universalia tot respectul... a munci, a facut un script, a incercat daca nu a si reusit sa faca o comunitate... etc... pt realdog... l-am f*tut la icre cam 2-3 luni sa dea un loc in JOIN pt un helper T&T ( ca sa se implice si T&T ) si a zis scurt sunt in spania ( parca ) si nu am timp sa il invat ce are de facut, poate cand ajung in romania... iar cand a ajuns in romania a spus: "nu am net si nici pc, nu pot sa stau pe la net-uri sa il invat cand ajung in spania", dar pot sa zic ca a si facut ceva... in fine cat despre chan de " 2 lei " orice lamer poate lua a&a light de pe net, sa vb cu o firma de shell-uri sau sa cumpere 10 procese impreuna cu inca unu, un site pe domenii si hosting free si gata am facut chan de lending hai in botlending acum stau 1 luna pt verificari inca una pt 4 si tot asa si ajungem in elite unde nu ne mai baga nimeni in seama chiar daca gresim... ei bine nu este asa... si T&T era candva in elite.. dar pt gresilile celor din team si pt ca au fost probleme cu botii ( pt ca hostingul a picat mult timp si a s-a spus ca se ridica rpd dar nu a fost asa... nu are rost sa dau alte explicatii ) a picat... la fel si g&g parca a fost sus.. sau in 1st ... cat a fost gorapid pe aici... ca dupa a picat... si ca sa scot o concluzie: daca a meritat chan a ramas... daca nu, nu. inca odata bv universalia pt puterea dea a da niste explicatii unor persoane care nu le merita si pt munca depusa, pt restul care nu au facut nimic: SUNTETI NISTE FRAIER CARE HABAR NU AU CE INSEAMNA BOTLENFING. P.S sper ca intelegeti si ce am scris printre randuri |
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
#mythic representative
|
hi, sunt write, florin cum imi zic prietenii apropiati ... unii kiar florinel (@ strugurel
) .. oke, mi`am facut o dispozitie buna.De ce am facut aceasta introducere, inutila ar zice unii (doar cine nu-l stie pe write !?). Vreau sa scot in evidenta faptul ca de 2 ani si vreo 2 luni de cand e #Mythic in botlending (da nu #botlending, ci botlending ! ), inca de la inceputuri, am stat in banca mea si am tras, si cu dintii cand a fost nevoie. Hai sa va zic eu asa ce am pe suflet. Poate ca o mai lasati cu discutii acuzatoare si cu alte prostii. (scuzati-mi greselile, ma lupt cu romana, iar in engleza nu stiu cati ar intelege tot). Cum ziceam, botlending are #Mythic-ul de cand se stie aproape. O sa discut putin de #Mythic prima data. Eu am inceput de micutz sa dau la boti, nu din proprie initiativa neaparat. Tot ce spun o spun cu durere in suflet ca sper sa mai gasesc ce era atunci. Am trecut prin diferite faze, gandeste-te la nume, fii cat mai original, pe atunci toate chanurile (no offence) erau cu X&X Y&Y si etc, ati prins ideea. Apoi vorbit pe #botlending ca vrem sa intram si noi (dupa ce am fost luat direct +n la 2 chanuri ale botlendingului, ma gandeam sa fac si eu ceva .. stiti cu cine, daca nu, precizez mai incolo). Mi-a placut ca nu "s-a vandut pe sub mana". Nevoia clasica de formulare etc, munca, puncte acumulate.. mama ce-mi placea ideea. pe atunci, cine ati prins. Ca vad ca tot discutati ca ati stat in checking si nuj ce liga cate un an.. BULLSHIT! macar nu va faceti asa de miros ma .... tot botlendingu are 2 ani, as fi tinut minte astea. In fine, pentru ca am facut o GRAMADA de puncte si am facut logs, am lucrat la scripte si altele, am urcat mai rpd decat toti. Ajungand in 1st league (Elite nu era atunci). Mi-a placut sa "muncesc" pentru botlending, sa imi fac treaba asa cum tre in asa fel incat ceilalti COLEGI sa fie multumiti de noi... Cand am intrat mai serios in kestia asta am observat cum putrezea. Virtual fata de care aveam o stima de nu va dati seama, a inceput sa stagneze, nu se mai intampla nimic in partea aia, Erised iar ... fapt care a avut consecinte si mai dure pe care voi nu le stiti poate, astia mai micii ... LoveMara (Paul, prietenul meu cel mai bun, co-founder Mythic) care nu ma puneti sa vi-l desfasor, ca nuj cine facea atatea in botlending.. a renuntzat, dezgustat deja de ceea ce va urma botlending a fi. Eu tot n-am zis nimic, desi poate trebuia... am zis ca imi fac partea, muncesc Tin userii multumiti, #botlending, join #botlending cu gandu ca acolo vad altii 10 ca noi. De multe ori s-au intors putin acri ... ei bine, unde vreau sa ajung. Botlending era ceva ce ma facea sa stau in picioare in fata calculatorului, citind sedinte, mai ales dupa ce am inceput sa fiu "votant", facand atatea si miscand serios... acum, botlending ma plictiseste, ma intristeaza kiar. Dar imi schimb atitudinea ? NU ... #Mythic va fi tot timpu langa #botlending, si nu gresesc cand spun ca e cel mai capabil canal, nu ca e al meu ca nu sunt singur acolo. Lipseste vointa. Hai sa intru in postu meu .. am citit tot, Slava Domnului, credeam ca o sa ametesc ... si am ajuns la concluzii tare negre ... Toti gresesc incercand sa se agete de "am dreptate" ... Hai sa va mustru putin, cred ca am dreptu asta... rog pe cei micuti (si prin micuti ma refer la cei mai noi de un an jumate, care n-au prins raiul) sa fie atenti doar pana le vine randul...awqzsx - stima frate fata de tine... is total de acord cu faptu ca tu nu poti singur, nu faci singur, si eu personal nici nu ma lasa sufletul sa te las singur inteleg perfect postura in care esti tu si e oke. Stii ce e diferit si strica? faptu ca nu esti cum erai ... TU tre sa coordonezi TOT ! Apoi ca ai oameni care sa se ocupe de partea practica e altceva, total altceva, tu tre sa fii acolo pt cei care fac, ca doar n-or face de capu lor.. si la inceput gandeste-te ce eficient era, ca te intrebam , e oke asta sau asta? si asa avea spor botlending. Da-mi voie sa fiu cu tine si nu ... Gresesti cand spui ca nu se face si nu se incearca... hai sa iti zic eu niste oameni capabili, pe care ai avea un avantaj.. nu neaparat direct TU .. ci botlending, daca i-ai lua in considerare si le-ai da valoare: arcade, RealDog, Alexik .. si lsn batranul, subsemnatul batranul, si poate mai sunt, nu vreau acum sa enumar. v-am scris pe voi ca v-am vazut activi mai sus in thread. As vrea sa pot fi mai elaborat dar gandeste in esenta te rog.RealDog - cand vrei ceva ... nu conteaza neaparat ce tre sa faci sa obtii acel ceva...ai incercat sa faci ceva de capu tau si a sarit aqwzsx de ce faci ? eu stiu ca tu ai incercat si l-ai cautat, si ai facut, si E NORMAL, ca incercarile tale sa fie zadarnice fara sursa .. botii de care ai nevoie, ajutorul de care ai nevoie, fiind o comunitate nu prea e normal ca sa se faca fiecare dupa capu lui ... E nevoie de initiativa, dar daca mai si asteptam toti dupa toti, se pierde esenta ... Nu o data am zis ca prea usor se intra in botlending, nu o data am zis sa faceti mai stricte conditiile si normele de aderare, sa zic asa... nu prea s-a ajuns si aici, fapt care a dus la desconsiderarea botlending, vin chanuri, intra usor ca pixu... stau se cred cine-s ele si pleaca, ca doar ele-s mai bune, n-au nevoie.. si tin sa precizez AM o OROARE fata de toate plagiaturile si cacaturile (ups) de asa zise noi Comunitati, gen Lending si care mai sunt. Vad asta ca cei care au incercat in botlending si n-au reusit.. cei care la 1st class nu s-au integrat, si serios ca aici nu ma puteti convinge spre altceva. Daca vrei si poti frate, fa ! da fa unde primesti credit, nu pe nuj ce chanuri fantoma.. Tin sa precizez ca vorbesc in mare, nu super indetailat ca n-as avea timp de asta la cate as avea de zis, so poate nu-s suficient de obiectiv. aqwzsx un lucru e clar, la tot ce se intampla sau are sa se intample, tre sa fii acol .. tre sa misti, si sper sa nu se supere nimeni, THE CORDS ... noi fiind constienti ca suntem niste pupets .. niciodata oricat de ispitit am fost, nu te-am desconsiderat, dar tu tre sa fii constient ca tu esti cel care misca tot. nu poti ? intelegem, apeleaza la cineva apropiat tie, vechi, pe care-l stii in stare, cineva care sa fie si disponibil. poti lasa o parte din responsabilitate si mie de exemplu, lui lsn daca e dispus, arcade iar e foarte capabil .. sincer pe altcineva nu vad in stare de a primi mici "actiuni" botlending, responsabilitati. Cine a fost nu mai e, si e trist, ar fi si mai pacat, ca cine e .. sa nu fie, doar pentru disconsideratiilor celor "sus pusi" vorba cuiva din cauza. oricat am incercat si eu sa discut cu managerii botlending, si cu toti.. E O COMUNITATE, nu o competitie, concurs la care ala tre sa fie mai bun ca celalalt, e bine bineinteles ca se incearca a fi mai sus si mai sus... dar ganditi-va si ca o mustrare v-o zic .. cand o fost ultima data cand v-ati uitat si inapoi, la cel pe langa care ati trecut, si sa dati o mana de ajutor ? cred ca si eu am fost ispitit la asta, si am privit inainte, dar nu puteti zice ca nu m-am oprit cand a fost nevoie ca un alt chan sa primeasca ajutorul meu. #Botschool tin sa mentionez pentru cei care nu au fost pe atunci, sau nu au fost interesati inca de la inceput, a fost ideea mea .. si a lui Paul .. am inceput ce am inceput, ca mai apoi Proiectul sa fie luat in mana #botlending, ca doar ce treaba are Mythic cu asta ... oke ,l-am dat si am incercat sa ne implicam totusi cu idei etc, lucru care a disparut, fiind impinsi si incetu cu incetu left out ... mai apoi am inceput #Curs ... hai frate ca e nevoie pt BotScool .. Roli saracu, master Mythic a tot tras, si cu Lexus si a incercat dar n-a reusit, eu sa zic eram in postura lui aqwzsx si poate le-am prea lasat proiectu in brate, trebuia sa ma implic mai mult... in fine, poate irelevant ziceti ... e foarte important sa stiti ca implicarea botlending si aqwzsx iti zic tie asta mai apasat, tre sa fie constanta, nu zilnic si nuj ce ca doar nu e o prioritate in viatza kiar in halu asta... dar constanta.. crescanda, unde nu e progres e regres, e clar, statul pe loc nu e sanatos ... Nu mai puteti accent pe ce a fost sau ce nu conteaza, va rog, ca ala o zis, ca ala n-o facut si ca mami uite ce zice celalalt, si cand am zis tu n-ai facut... etc !... va rog scutiti-ne de astfel de remarci. Imi place ca aveti initiativa, dar luati responsabilitate ! asta e mai greu .. ajutati-l pe aqwzsx nu doar asteptati sa va puna el in mana ... Sper ca ati prins ideea, marea vaga idee ) pe care am incercat s-o discut putin. aqw iti impartasesc viziunea si vreau sa fac parte la ea, din tot pieptu vreau sa revina botlendingul de care "m-am indragostit" si desi ciudat poate, fata de care aveam o licarire in coltul ochiului stang... Cred ca inainte sa venim cu idei si cu kestii de facut, sa reluam ce se facea, concret TCB, IRC, si restul, iar cei care vor sa faca ceva, SA PUNA MANA PE FORUM, sa citeasca tot ce presupune proiectul respectiv, si sa-l reconstruiasca, cu ce oameni vrea el ... AQWZSX !! aici nu se poate fara tine, tu tre sa-l dai in mana cuiva acel proiect, nu poate fi luat pur si simplu ... nu vreau sa ma ridic eu sau ceva, sincer sunt si asa destul de sus, sunt multumit, sunt aproape de voi .. daca e nevoie iau eu un proiect si incerc sa-i dau de capat, Realdog altul, arcade altul ... ar fi o prostie sa mai fie voturi ... daca vrei sa discuti cu mine despre asta, mie imi place practica mai mult decat vorba, poti sa-mi scri un mail te rog. Discut eu cu cei pe care ii vad capabili, si daca e nevoie zi-i si consiliere, ca asta tre, discutat, apropiat de cei cu care lucrezi, nu dai ceva de facut si-i lasi in truda lor... In fine, Concluzie... tre miscat, si miscat serios, nu neaparat repede... dar tre RECONSTRUIT ce nu mai sta in picioare, nu adus deja kestii noi. Ziceti poate, ooo poi asta e usor ca stim deja ce si cum ... ei bine, nu stim.. invatati, cititi, si vedeti sa INTELEGETI proiectu nu doar sa-i stiti teoria .. aqwz eu asta zic, ia-o de la 0 cu cei pe care ii vezi devotati. normal, va ajunge mai usor la 10 decat a ajuns prima data... PS: RealDog, nu fii copil cu "te retragi" si "ultimu post" (care numa ultimu n-o fost ) ), numa de asta nu are nevoie botlendingul acum, mai ales de la cineva asa capabil ca tine ...Make me proud Unde se intra greu, se sta... unde se intra usor.. se iese usor |
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Member
@xszwqa, aqwzsx, universalia
Problema: 1. universalia aka aqwzsx, a incercat sa creeze o echipa de botlending channels dar a terminat cu acea ca a creat un concurs intre canalele botlending. Acei din liga 4 vor sa fie liga 1. Acei din liga 1 fac tot posibil ca acei din liga 4 sa steie unde sunt. Toti se ocupa cu acea sa caute la alti gresheli. Nu e necesar sa fiu detaelat ca si asa e clar. 2. botlending e voluntar, nui cu plata, nimiini nu datoreaza nimic nimanui, si asta e tare grav. Odata ce un om zice ca face ceva si nu faci, omului nu poti sai faci nimic fiindca... ma rog lol, nimini nui obligat sa faca nimic macar ca au dat cuvintul. Toti cam get tired sa faca chestii 3. Si asta e foarte mare problema care nushtiu daca oamenii observa dar e huge. Clientii de pe undernet au devenit foarte abuzivi. Ei stiu ca daca ei baneaza un bot ei pot lua oricind altul de oriunde fiindca sunt 30 alte canale care vor fi happy sa le dea bot regardless de abuzul comis de canal. Unii founderi chiar incurajeaza clientii sa dea ban la alti bots de pe alte canale si conving clientul ca botul lor e bun. Asta are ceva cu concursul dar... ma rog. #3 is kinda my fault and i feel bad about it. Solutie: Can't think of any now Cam complicat nu credeti? Asta nu are nimic cu botlending public sau private. Nush ce inseamna una sau alta. Stiu ca exista problema. Problema cea mai mare pe IRC e nestabilitatea. Numeshte un canal care e demult si e stabil, fara sa ashtepti 4 ore la rind pe canal si sa ai bot care nu pleaca miine poimiine. Asta ar fi alta problema btw.Juts took some time sa ma gindesc asupra botlending and this is what i came at
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
#mythic representative
|
AdrianK
![]() Code:
Problema: 1. universalia aka aqwzsx, a incercat sa creeze o echipa de botlending channels dar a terminat cu acea ca a creat un concurs intre canalele botlending. Acei din liga 4 vor sa fie liga 1. Acei din liga 1 fac tot posibil ca acei din liga 4 sa steie unde sunt. Toti se ocupa cu acea sa caute la alti gresheli. Nu e necesar sa fiu detaelat ca si asa e clar. Code:
2. botlending e voluntar, nui cu plata, nimiini nu datoreaza nimic nimanui, si asta e tare grav. Odata ce un om zice ca face ceva si nu faci, omului nu poti sai faci nimic fiindca... ma rog lol, nimini nui obligat sa faca nimic macar ca au dat cuvintul. Toti cam get tired sa faca chestii . Cat despre zis si nefacut, aici deja intra sa stii cum sa-ti alegi oamenii, sa stii fiecare de cat e in stare si sa nu-i dai mai mult decat e in stare.. ca cel mai probabil va renuntza pe tine... Se poate si pe promisiuni, asa era inainte, si o sa incerc sa readuc asta cat mai original, pentru ca oameni capabili am gasit deja...Code:
3. Si asta e foarte mare problema care nushtiu daca oamenii observa dar e huge. Clientii de pe undernet au devenit foarte abuzivi. Ei stiu ca daca ei baneaza un bot ei pot lua oricind altul de oriunde fiindca sunt 30 alte canale care vor fi happy sa le dea bot regardless de abuzul comis de canal. Unii founderi chiar incurajeaza clientii sa dea ban la alti bots de pe alte canale si conving clientul ca botul lor e bun. Asta are ceva cu concursul dar... ma rog. #3 is kinda my fault and i feel bad about it. . Chestiunea e dificila atata timp cat exista "piata", de unde iei imitatii la preturi super mici ... dar bineinteles si calitatea e la fel ..Code:
Problema cea mai mare pe IRC e nestabilitatea. Numeshte un canal care e demult si e stabil, fara sa ashtepti 4 ore la rind pe canal si sa ai bot care nu pleaca miine poimiine. cred ca au motivele lor sa fie asa, tinaind cont de cati helperi sunt si ce helperi sunt.. tin la viata lor In fine, hai ca numesc eu unu care de cand a intrat in botlending nu a iesit niciodata, nu a fost suspendat niciodata si a fost in continu progres ..: Mythic .. si da, o spun mandru. Cei care stiti prin cate a trecut mythic, cate suspenduri la toate userele la boti, cate glineuri si cate certe am avut eu cu Leooo, care abuza urat de accessu lui si`mi dadea purge la x, de 4 ori am avut X, botii au revenit si au fost functionali de fiecare data, recent s-a pierdut toata data de pe HDD`u serverului, rezultat al pierderii scriptului chanuri si tot, dar cand cazi te ridici nu ? Cine a avut atatea coborasuri ? Cine avut tot atatea urcusuri ? intrebarea mea ... daca vreti ceva luptati pentru asta oameni buni ... si daca luptati , luptati cum e corect, orice razboi are diplomatia lui si regulile lui.. noi le avem pe a noastre, vrei sa fii chan de boti? atunci sper sa te gasesc in #botlending ... Sper ca acum sa poti sa gandesti si mai pozitiv asupra botlendingului.. placerea mea daca vrei sa discutam despre cum era, sa iti faci o imagine a ceea ce trebuie sa fie, si cel mai probabil va fi in curand-ul apropiat" (ca mai nou si asta are unul departat )PS : dar sincer, nici helperii nu mai is cum erau, devotati, invatzau , respectau , etc ... acum toti is cine mi-s ei ca-s helper, de aici si disrespectul userilor. Cand intrai pe un chan si erai helper nu stiau oamenii cum sa taca, sa fie mai politicosi, iti era mai mare dragu sa vorbesti cu ei si sa-i ajuti.. acum parca esti obligat frate, ba mai iti da si ban daca nu te grabesti ... vai si vai ce-o ajuns lumea asta |
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Junior Member
salut o.0 pacat de ceace se intampla dar #botlending a trecut poate prin mai mari probleme ca cel in care e acum. zice bine write "m-am indragostit" .multi nu se dezlipeau de la comp ca sa aduca idei sa faca help si sa fie totul ok.
referitor la trecerea din pending a unor canale ..... #botlending a imbatrinit credeti voi ca toti care " au un shell cu 10 conexiuni" pot face chiar un canal de botlending stabil? ma indoiesc de durata lui in timp. write stii bine ca in timp (nevrand ) apar probleme si`n viata personala,de care nu ai cum sa o neglizezi ,nu poti "judeca" pe cineva de absenta lui pe net ( nu ma refer la tine cum ca ai acuza,se simt ei sper) ,dimpotriva ar fi de inteles... si poate ar fi cazul sa fiti (unii dintre voi) mai "moi" in a aduce insulte acuzatii sau ceva de genul asta tot respectul din partea mea "batranilor" de pe #botlending vremuri frumoase,discutii ,certuri dar era un #botlending "in viata" awqzsx intotdeauna ai fost un om intelegator,un critic bun,un om care s`a implicat in ceace unii habar n`au nici acum de eggdrop dar totusi vor in ligi avansati. poate ar fi cazul sa mai coordonezi,atat cat iti permite timpul prin oameni care totusi vor sa se implice. e pe maini bune,trebuie doar sa ai incredere ... imi doresc sa se gaseasca linistea in astfel de lucruri,e munca totusi a 2 ani de colaborari,idei,certuri,discutii,etc. Succes in continuare si nu uitati ca sa ajungi undeva trebuie munca,pasiune,placere,implucare,nu cereti merite fara ele. sper sa nu fi suparat pe nimeni |
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
A trecut mai mult de o saptamana si presupun ca toti care au dorit sa-si expuna parerea si viziunea - au facut-o.
Ca concluzie, botlending`ul devine privat. Detalii cititi mai sus si in continuare pe forum. Referitor la organizarea si viitorul botlending din aceast punct de vedere - botlending a fost impartit in doua mari parti.
Sper ca informatia de mai sus a fost suficienta pentru a-si face o parere si vizune despre botlending prezent si viitorul sau. Restul informatiei pentru moment e privata :) O zi buna tuturor. |
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
#mythic representative
|
Proiecte functionale:
IRC - in acest proiect sunteti implicati toti cei cu access. Cititi tot threadul pentru o buna informare. Aici consultati si Leagues Translate - in acest proiect sunt implicati cei care stiu bine limba romana si engleza. E nevoie de oameni aici, cei interesati postati in thread sau trimiteti mail lui jonny. Urmeaza Ratings, Points, Joins (deocamdata nu se mai fac), BotSchool, Logs, care vor fi automatizate si regandite, reconstruite. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|