![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#22 (permalink) |
|
Junior Member
|
Voi incepe cu niste mici "vorbe" din care trageti si voi concluziile....
Code:
<+WinSCP> skip PCGuard :die Botii vor reveni cand este gata noua arhiva. * Quits: @Gerard (Joi@TeIub3scBaby.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @UAndU (Duminica@UBots.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Hamachi (Sambata@Hamachi.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Desert` (Marti@shtefik.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @DevilGuard (Miercuri@HackZ0n3.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Arsenic (Luni@Arsenic.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @LoveGuard (Sambata@LoveGuard.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Warranty (Duminica@TeYubesck.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Tiran (Duminica@s1Nc3R.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Delphi (Marti@154.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @DredLord (Miercuri@ColentinaXxL.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Metod (Vineri@Metod.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @HackedGuard (Joi@AliciaKeys.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: +Kelo (Joi@89.40.19.112) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Medieval` (Vineri@WindowsME.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @AngelGuard` (Luni@Live4Take.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Asistenta` (Luni@Asist3nta.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Forbit (Miercuri@SM3k3RA.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) * Quits: @Malaesia (Vineri@LoveSpeed.users.undernet.org) (Quit: Botii vor reveni cand este gata noua arhiva.) Doi la mana... eu unu intru pe IRC si in special pe net din an in paste... si totusi de fiecare data cand deschid forumul asta vad replici de la aqw de genul "botlending privat" / "arhiva publica si arhiva privata" ... mai da-o draq frate de arhiva si de privat.. ce plm vrei sa faci aici? Morga? Sanatoriu? Ii recrutezi doar pe cei care au probleme cu capu sa zic asa? ( o metafora ). Iti garantez personal cum ai zis si tu ca a&a nu mai e ce era, si ca in momentul de fata de iau cu un canal care il deschid in 1 saptamana. Si stii de ce? Simplu... pt ca ma implic.. de asta e toata chestia si aici vroiam sa ajung... alege-i pe cei care vor sa se implice, nu pe cei care vor sa fie sa se laude, ca sincer cum zice si write si ii dau dreptate, poti face treaba cu 3 canale... si atunci care ar mai fi treaba? De ce kkt ar mai exista liga? De dragul ca se numeste "BOTLENDING" ... daca imi aduc aminte cand a fost take-ul mai demult cu hostul lu write & etc, parca tot eu v-a rezolvat cu clearmode-ul... daca nu ma insel, la fel si la mythic la fel si la mine si pe unde draq m-am mai bagat. Eu sugerez sa dai canalul cu vaselina, sa-i pui folie si sa-l bagi la murat sa in frigider sa nu se strige. Trei la mana, de 1 an si ceva tot facem... am plecat de aici pentru ca erau lucrurile moarte, revin tot de asta? Nu cred ca revine nimeni asa... planuri peste planuri, si practica nimic.... vine Erised.. ce sa faca vere si Erised singur? Erised si Write... ooo da... spargem pamantul... cand am plecat din #botlending cu #U&U, era canalul in acelasi stagiu in care e acum.. faceti-va planul, ( fiecare ), expuneti-l PUBLIC si haideti sa bagam pareri si idei sa le rezolvam. D`asta suntem o mana de oameni pe aici care au mai ramas.... haideti draq sa facem ceva... ca de 1 an si ceva tot se face si nu se simte nimic.. automatizare ... cam greu cuvantul asta pt mine ... ce vrei sa automatizezi? Facutul de TCL ? Helpul oamenilor? Daca vor sa afle iti garantez eu ca vor cauta pe site-uri, ori de citesc acolo termeni de te doare capu, ori pe un site.. same shit.Deci... helpul facut de oameni se simte... am testat pe pielea mea si pe canalul meu... nu merge. TCL.... pauza... singurii care se mai bagau pe aici la tcl erau arcade, lsn ( care a fost baietas omu cu mine cel putin ), kraven, si care mai stia.. oricum, maxim 5 sa zic asa ( exceptie aqw ). Ce vrei sa automatizezi? Asta? Daca da, bafta frate ca ai nevoie.. Liga va misca cand se da drumu la checking, logs, inscrieri.. nu ca faci tu automatizari, ca face X traduceri... ca nu cred ca vreunu de ia boti ( de saracu intreaba si cum sa ia op de la el ) sta sa-ti citeasca traducerile... in fine. Sugestia mea si cu asta inchei ca si asa am avut destule surprize neplacute in zilele astea, e sa dati drumu la cele metionate mai sus, checking, logs, inscrieri, si ce mai e de baza, si restul vine pe parcurs. Ca nu face erised tot, sau aqw, nici tu nu poti sa le faci singur... deci, nu sunt aici sa critic, sau sa ma iau de viata vreunuia.. doar am dat niste pareri care daca vrei sa le respectati ok, daca nu iar bine.. have it your way,... chears.
|
|
#23 (permalink) |
|
Member
Mersi Ombladon ca gindesti ca mine desi eu credeam cas unicul care crede ca "concurenta e 100% inevitabila", ma temeam sa exprim asta fiindca oamenii de aici cred altfel
desi se inseala...prea multa vorba dai... a&a nu e ce era astai clar, conceptul de botlending e pointless si e pierdere de timp total, cind a aparut a fost fun fiindca era ceva nou introdus de mine si aqw si altii, acum e vechi si nimini nare timp de prostii, pur si simplu nusi dau seama. eu nam intreat pe consola mea de ceva timp ma duc acum :P later
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
#mythic representative
|
eu nu inteleg de ce o tineti una si buna cu COMPETITIA .... eu am zis ca e spiritul de "concurs" care e benefic din mai multe pcte de vedere.. dar NU competitie ... kiar ca si la copii mici tre sa zic ? competitie implica direct si rivalitate.. si asta SIGUR e evitabila ... nu cred ca rivalitatea intre chanuri cu ACELASI scop e inevitabila .. si sper ca asta inchide subiectul.
Automatizari ? voribiti de kestia asta si nici nu stiti ce inseamna sau la ce se refera aqwzsx... automatizari inseamna ca verificarea de punctaje, help din partea chanurilor, inscrieri si acceptari se fac AUTOMAT pe site, in functie de timp, boti, help, uptime, chanuri ocupate care sunt AUTOMAT verificate si bagate in baza de date .. nu intram in detalii va rog, ca nu are rost.. automatizat inseamna ca nu tre sa mai stati ca prostii sa cititi loguri in prostie sa vedeti care chan e activ, obraznic sau inactiv .. intelegeti ? ca nu mai tre sa tot intram pe canale si sa dam !channels n, sau !bot uptime sau stiu eu ce verificari se mai fac pt ratings and shit .. automatizari sunt si verificarile de scripte .. :| ai un script, nu sta lsn sau aqwzsx 2 zile sa il treaca din cap in coada, sa vada daca ai buguri, daca ai de ce e nevoie, daca ai tot pus la punct, ci se va face AUTOMAT asta ... acum intelegeti ? nu cred ca e kiar atat de greu, vorbiti de automatizare zici ca e ceva aiurea, ceva irelevant, sau kiar de "nefolos" ... ei bine nu e asa.. Iar faptul ca 3 chanuri sunt destul .. nu inseamna ca restu nu mai au de ce sa progreseze, sa incerce sa faca o diferentza .. iti dai seama ca no sa fie in botlending 30 de canale :| banuiesc ca e evident asta ... Dar daca vreti a ajutati , nu incurcati si nu descurajati pe nimeni ... Botlending e mai mult decat un loc unde se face tcl si alte kestii, obisnuia sa fie singura liga de incredere, daca nu e chan botlending, lumea stia ca nu are ce lua boti de la el, ca se intamplau si-asa atatea, botlending imi placea sa cred ca e o marca ce aduce incredere si prestigiu pentru chanurile membre .. Dar ce mai .. nu e vb ca botlending nu mai e ce era.. mIRC nu mai e ce era... asta e principala kestie de care sa tinem cont .. iar daca vezi ca acum 2 ani, lumea intra smerita, si cu obrazu in jos sa ceara un bot, cu respect si recunostintza ca dai din timpul tau ca el sa aiba protectie si o mica jucarie pe canal ... si cand erai helper, lumea respecta lucru asta, ca doar nu puteai fi bad guy ... helperii se stia ca sunt acei oameni seriosi la care poti apela oricand cu orice ... DAR NU!! acum daca esti helper , esti hacker .. altfel esti degeaba, daca nu ai 10 roate de flud.. ce helper sa fii .. oricum, s-a denaturat toata ideea de mIRC nu de botlending ... eu zic ca daca vrem ceva, sa luam atitudine nu sa descurajam si sa aruncam vorbe incolo si-ncoace.. si atitudine putem lua toti .. daca ne e dor de vremurile bune de mIRC .. nu de copii ratati si obsedati de el.. ci cei care intrau sa se simta bine, sa mai auda o gluma, sau sa mai faca misto cu prietenii de canal, pe care nu i-a cunoscut niciodata, dar in care for some reason are incredere si se simte in largu lui ... anyway ...
|
|
#26 (permalink) |
|
Junior Member
deci cred ca sa ajuns cam departe cu acest thread, cu ce se vorbeste aici pentru ca de injuri nu cred ca era nevoie. si AdrianK cred ca write se referea exact la ce faci tu acuma. din doua vorbe deja treci la injuri...nu e frumos si la faza asta is foarte de acord cu write ca acest gen de competitie nu face bine deloc si nu ajuta. oricum cred ca sa si cam deviat de la subiect si se merge pe off topic. deci competitie da va fi oriunde si oricand pentru ca in permanenta o persoana va dori sa fie mai buna fata de altele, asemenea si cu canalele din botlending si asta e ceva bine ca asa se dezvolta totul mai bine. dar totush sa fie o competitie unde fiecare sa stie sa respecte ceilalti membri angrenati in aceasta competitie, si de asemenea sa fie un loc unde fiecare sa incerce sa deie o mana de ajutor, chear si "rivalului, dusmanului" daca acesta are nevoie de acea mana de ajutor.
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Nici n-am de gand sa mai citesc...
Ne cereti idei, programe, shits, ce mai... Nu faci nici un program, nu scriu nici un thread, fac ceva pe parerile tale KShadow, cum si tu faci acelasi lucru pe ceea ce vrem noi sa facem. Dupa cum s-a mai spus in multe thread-uri, acest proiect doreste a organiza oameni cu aceleasi pasiuni (TCL & co.) pentru a face o arhiva pentru boti (both private & public). Si aia publica va fi vai si amar de ea, toti vor vrea pe cea privata. Dar cine o va avea? O va avea Ion Spaturu si atat. Si atunci sa va vedem ca vreti vrea sa intrati in BTC. Cat despre automatizari, dat drumul la proiecte & co. Pfff, numai de bine frate, normal ca le dam drumul, dar nu o sa mai scriu shit despre ce vreau sa fac sa imi aud vorbe sau alte persoane furand idei. O sa fac pur si simplu, de comun acord cu membri deplini BTC. O sa convina la rest, ok, nu, acolo e iesirea. Si da KShadow, o sa revin si o sa se schimbe, pentru ca odata cu revenirea mea se vor schimba mai multe. Ai sa vezi la timpul respectiv, around 24 july.
|
|
#28 (permalink) |
|
#mythic representative
|
adriane ca deobicei esti mai jos cu 3 nivele in clasa sociala morala a maturiatii umane si ca si copil retart tu vorbesti inainte sa gandesti
1. vorbeam de ideea de a fi mai bun DECAT TINE (decat ce erai si ai fost inainte) nu decat cel de langa tine = competitie (rivalitate, automat vrei sa fii peste ceilalti) 2. esti cam distrus cand zici ca = intre competitie si concurs. dar ce sa repet ? de fapt repet .. ca poate asa intra in capushorul tau ala mic si aiurit ... competitie este intre tine (past tense) si tine (present simple) intelegi ? .. asftel eviti rivalitatea si certurile ... ca intro liga cum e botlending doar inaptii ca tine pot sa gandeasca si sa lupte orbeste pentru a fi mai un decat celalalt, kiar daca asta inseamna sa-i dai flood la boti, sai sabotezi chanu si bla bla, asa ca nu vreau sa intru in detalii cu kestia asta.. .. si-asa deja suntem offtopic datorita tie .. asa ca Subiect Inchis. orice post aparut pe seama acestei discutii va fi sters.. enjoy!
|
|
#29 (permalink) |
|
Junior Member
|
deci ma scuzati dar m-a facut adriank sa rad cu gura pana la idei =)))
@Erised o sa vad schimbarile stia calm ca sunt sau eram si pe chanu lu write, #mythic don`t know ca stau 5-10 min pe net pe zi cel mult ca am foarte mult de lucru in viata de zi cu zi si pana mea.. voi cu bacu, altii cu munca, altii cu probleme.. life sucks. Problema cu intrarea in #botlending ( daca faceai referire la mine ) sta astfel: da, vreau sa intru in #botlending pentru ca sunt aprox de cand s-a infiintat pe aici, si NU, nu intru in #botlending pentru arhiva, ca sincer prefer arhiva mea la care m-am strofocat atat de mult si o cunosc aproape pe dinafara.. ca orice persoana, prefera lucrul lui decat al altuia, si cred ca asa suntem toti. @Write stiu ideea, am mai vb cu u din cate imi aduc aminte. Acum stam si asteptam... sper doar sa nu asteptam iarasi degeaba... deci.. sa nu mai spamam forumul ( ci mai bine spamam altceva ) si write nu mai fii suparat ca-ti dau eu rooturile alea de flood =))) m-am tirat cius
|
|
#30 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Sa zicem ca redeschiderea s-a efectuat, in vechile traditii de comunicare & atitudine :) Tipic :)
Pentru cei care doresc cu ceva sa se implice (fara sa organizeze/invete/critice botlending in general sau pe ceilalti - ca aici implicarea e la maxim si nu e nevoie de incurajare) - la traduceri sunt doua articole care e nevoie de tradus. MySQL & PHP cunoaste cineva? Si cineva care e bun in design (am nevoie de vreo 2-3 banere botlending) - postati, va rog, in proiect la coding sau ma contactati prin mesaj privat pe forum. |
|
|