![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Sper ca am facut unde trebuia acest thread :P . O Intrebare . Se poate sti cand botlending va reveni la ceea ce a fost , adica public ? Acceptare de noi membri si reluarea tuturor Proiectelor ?
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Deci probabil uni nu ma cunoasteti, alti ma stiti deja, dar vreau sa zic ca ar fi intradevar buna o redeschidere a botlendingului public, pentru ca sunt foarte multe canale care ar vrea sa se inscrie, canale vechi care au mai fost pe aici dar au plecat din diferite motive, cat si canale mai noi care nu au prins botlendingul public de dinainte
![]() Imi veti zice acuma uni ca nu conteaza cantitatea ci calitatea, dar cu siguranta sunt canale in afara botlendingului care ar merita sa fie aici pentru ca asta e, a fost si va fi cea mai tare liga. aici vin toti la urma urmei ![]() Si pentru a nu fi asaltat chear asa botlendingu de canale noi (canale care dupa cateva saptamani/luni sa dispara) ati putea implementa niste reguli foarte stricte de inscriere, si asta pentru simplu fapt ca sunt canale in momentul asta care ar merita sa fie aici. parerea mea. Imi veti zice de asemenea ca da dar vor aparea si o gramada de lameri. e adevarat dar toata lumea asta, fie ca vb de lumea de pe IRC, fie ca vb de lumea din afara IRC-ului oameni sunt impartiti in 3 categori, si anume lameri, clasa de mijloc care nu se implica in nimica, si cei care fac treaba pentru ca cei din prima clasa sa fure sau sa insulte, pt ca na atata gandesc. Nu stiu cat de bine miam exprimat punctul de vedere, si aceasta dorinta de a redeschide botlendingul public, dar sper ca ati inteles esentialul si sincer mas bucura sa vad din nou activitate calumea pe forum, sa se vada ca se misca proiectele pentru ca sincer nu se prea mai misca aceasta liga, dar tot e cea mai tare si asta pentru ca ma uitam zilele astea si am constatat ca tot pe #botlending se face mai mult help ca pe orcare alta liga, si desi se zice ca nu se mai misca, ca a murit botlendingu, dar el nu a murit si inca o duce bine. de aceea imi si doresc aceasta deschidere, pentru ca daca era ca aceasta liga a murit sau nu mai e ce a fost mai demult nu as fi vrut sa se mai deschida, nu ar fi mai avut nici un rost. Bafta all! |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
#mythic representative
|
Imi place entuziasmul vostru Heroine, sa iti raspund nu pot .. ce pot insa, e sa iti zic ca aqwzsx se ocupa de asta de aproape un an si ceva.. automatizarea botlendingului sa zic asa.. a mai impartit unele responsabilitati, care deja au fost taken care of
si care sunt asa cum trebuie sa fie.. asa ca eu unul ma astept sa fie tare mare modificarea si imbunatatirea, daca a fost nevoie de atata timp de munca..Eu unul sunt de parere ca 3 canale pot acoperi tot undernetul dar hey, asta nu inseamna ca nu-s de acord cu sansa de a fii parte #botlending, care ar vrea unii sa o aiba. Cerintele pentru a intra in #botlending, pentru un canal, vor fi foarte stricte, si cam greu de ajuns ... in asa fel incat diferenta sa poata fi facuta mai usor Cand #botlending va reveni, sa zic asa... eu si cei implicati, sunt sigur ca vom face tot posibilul sa fim o echipa, nu un loc de competitie .. ceea ce se intelegea uneori din partea unora... si lucru cu care ne-am tot confruntat anyway .. ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni entuziasmati care asteapta #botlending, dar kestia asta s-a rezumat la un singur om .. tot ce era de facut a fost facut, proiectele ce mi-au fost date in grija merg si sunt puse la punct .. (in limita permisa.. de acelasi om aqwzsx)..Ce pot sa zic, sa asteptam impreuna ca dupa un an si ceva, sunt convins ca aqwzsx ne va uimi cu ceva tare interesant
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
write, am apreciat finetea
![]() alecsteaua & Heroine, da, botlending va fi accesibil (nu public) pentru cei care doresc sa se implice (inclusiv canalele lor). Daca sunteti interesati de ceva anume - va puteti implica chiar de acuma. In o luna aproximativ revine Erised de la bac, aceste zile sper sa dau de write sa punem unele lucruri la cale cu el, lansam urmatoarea versiune a&a light si pana la sfarsitul verii sa fie gata si site`ul. Cam acestea pe scurt. Daca aveti intrebari - nu ezitati. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
#a&a representative
|
\o/
Dap, dupa cum scrie si in postul anterior si dupa cum stim cu totii, de luni incepe bacul. Mai in aproximativ 1 luna examene de admitere la facultati si dupa am terminat. Da, voi reveni si la a&a si in BTC pentru a pune totul la punct si a face BTC nu cum era, ci cum a fost gandit prima oara. See you soon
|
|
#8 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
Si pentru ca asteptarea sa nu fie in van o sa discut si eu putin cu aqwzsx sa incercam sa punem la punct acele automatizari despre care se tot vorbeste
![]() Cat despre BTC, well ideea de la inceput ramane in picioare, iar aplicarea ei va fi mai riguroasa ca oricand. Go botlending, go!