![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
Salutare la toti.
Vreau sa imi cer scuze pentru ce va urma (daca va deranjeaza pe unii, daca nu imi retrag scuzele). Cu toate ca faza asta s`a mai repetat acum o saptamana, de data asta e definitiva. Fac public anuntul ca m`am retras din tot ce tine de mIRC. Motivul desigur este unul bine intemeiat, cel putin pentru mine. Vreau sa imi modific prioritatile in viata. Dupa ce m`am gandit mai bine la toata chestia asta cu botlending, Mythic si multe altele mi`am dat seama ca imi irosesc energiile pozitive in moduri nebenefice mie. Asa ca ma las de tot, de mirc. Ma voi apuca de altceva, vad eu ce, ma voi baza mai mult pe ceva real, nu pe ceva virtual. Asa ca, fara prea multe cuvinte, as dori sa se stearga toate urmele legate de LoveMara (respectiv Freezed in ultima vreme). #Mythic va fi condus de Fisher (singurul cu +N global; my best friend, asa ca daca in mine ati avut incredere in el puteti avea mai multa incredere) si bineinteles va continua sa existe, nu ca si alte canale de botlending. Cu toate ca e o perioada grea, ii voi ajuta pe cei din echipa sa urce din nou botii, si la script voi lucra in continuare. De asemenea ma retrag din tot ce tine de botlending. Daca pe unii ii deranjeaza decizia asta imi pare rau, dar e viata mea si nu imi pot irosi unele momente pentru altcineva care nu apreciaza ceea ce fac eu, sau multe alte chestii. Sa nu credeti ca plec pentru ca m`am saturat de lameri si alte chestii, plec pentru ca asa cred eu ca este mai bine. Asa ca va doresc mult success in continuare, si aqwzsx: o ultima dorinta, nu`mi sterge userul de pe forum, si daca se poate nu sterge nici threadul asta, ca vreau sa fac publica toata chestia asta. Mersi mult. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
Imi pare rau ca ai luat aceasta decizie Paul dar intr-un fel ai totala dreptate si te sustin, sper ca totusi sa nu ne uiti cei care ti-am fost prieteni odata on-line pt ca vrei sau nu asta a fost viata ta o perioada de timp si am fost langa tine si la bine si la rau, ma rog, pe cat posibil.
Vreau sa fiu totodata primul care-ti ureaza mult noroc in gasirea a ceva mai folositor de facut in viata. Bafta si respect. Claudiu (Virtual) |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Wa ... o sa`mi fie dor de cuvintele dulci pe care ni le adresam pe privat.. de chaturile care le faceam... si nu stiu daca mai poate fi facut / spus ceva care sa te faca sa iti schimbi decizia... Oricum dupa cum au fost si anterioarele 2 posturi ... suntem alaturi de tine si nu uita ca daca vreodata vei avea nevoie de ceva ...sunt(em) alaturi de tine....Ah ... i almost forgot ... fy
)....ma` way :P
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
#mythic representative
|
Ce pot sa zic.... is cam 'indurerat', dar life goes on si fara tine ... vei fi in inimile noastre for ever cum zice si 'title`u' .... ai fost cel mai important pt mine in mircu asta... dar nu o sa las asa sa ma doboare.. sper sa`tz fie mai bine unde mergi ...
Ok , ) si acum cat despre REAL LIFE, tre sa mergem la un film curand ... my bestest friend ever }{ Te iubesc mo` bro` (si aici las mintiucile voastre sa debiteze ce vor ele ... pueriliatea sa iasa in evidentza va rog )Si asa sa`l tinezti minte pe cel mai simpatic dracusor }{ |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
Adio De-acuma nu te-oi mai vedea, Rămâi, rămâi, cu bine! Mă voi feri în calea mea De tine. De astăzi dar tu fă ce vrei, De astăzi nu-mi mai pasă Că cea mai dulce-ntre femei Mă lasă. Căci nu mai am de obicei Ca-n zilele acele, Să mă îmbăt şi de scântei Din stele, Când degerând atâtea dăţi, Eu mă uitam prin ramuri Şi aşteptam să te arăţi La geamuri. O, cât eram de fericit Să mergem împreună, Sub acel farmec liniştit De lună! Şi când în taină mă rugam Ca noaptea-n loc să steie, În veci alături să te am, Femeie! Din a lor treacăt să apuc Acele dulci cuvinte, De care azi abia mi-aduc Aminte. Căci astăzi dacă mai ascult Nimicurile-aceste, Îmi pare-o veche, de demult Poveste. Şi dacă luna bate-n lunci Şi tremură pe lacuri, Totuşi îmi pare că de-atunci Sunt veacuri. Cu ochii serei cei dentâi Eu n-o voi mai privi-o... De-aceea-n urma mea rămâi - Adio!