botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending channels

Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc.

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 22-05-2005, 05:13   #11 (permalink)
Junior Member

Devil4U's Avatar

Devil4U is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Devil4U
HTML Code:
Parerea mea ca tot #mythic si #g&g si #a&a sunt la putere ! Totusi #g&g daca si-ar batea capul ar lua #a&a dupa parerea mea !
)) beleaua mai facut sa rad.. ) Totusi #g&g daca si-ar batea capul ar lua #a&a dupa parerea mea !

ce zici ne rugam impreuna? macar in prima liga sa stam si noi, eu zic ca G&G merita asta.. daca stam si ne gandim..
Devil4U is offline  
Old 22-05-2005, 14:46   #12 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

GoRaPiD is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to GoRaPiD
Exclamation

g&g batetiva capu sa luati a&a cand o sa aveti tcl-ul vostru facut cu mana voastra , a&a e nr 1 pt ca este de mult timp si foarte multa lume se duce la ei si in plan secund ca are cel mai tare TCL pe care il folosesc toate canalele de BotLending , asa ca ganditi-va sa luati a&a cand aveti tcl propriu
Old 22-05-2005, 16:21   #13 (permalink)
Junior Member

Devil4U's Avatar

Devil4U is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Devil4U
Lightbulb lol :)

mai GoRaPiD esti culmea )) ce am zis eu si ce ai interpretat tu.. eu radeam la ce a zis ala si atat :P nici nu am zis ca noi vrem sa luam locul la a&a, ei sunt cei mai buni.. eu vb ca noi am merita sa fim in liga 1.. nu in 2, dar tu ai intzeles gresit ehe :P
Devil4U is offline  
Old 01-06-2005, 16:40   #14 (permalink)
Junior Member

Mikhael is an unknown quantity at this point

Nu stiu cine e beleaua .. sincer nu face parte din grupu #G&G ...
Beleaua .. daca ar fi sa te uiti la toate chanurile din botlending .. toare au unele probleme si toti incercam sa le remediem .. nu exista scriptu perfect .....din cate stiu yo #T&T are un script bun ...
Mikhael is offline  
Old 03-06-2005, 16:33   #15 (permalink)
Member

AdrianK is on a distinguished road

a&a nu e pe lucu unu ca are cel mai bun tcl lol. Si nici deatita cai tare demult. T&t tot are un an si ceva si e demult... de ce nus pe locu unu? vati pus intrebarea asta? da inteleg ca t&t a avut probs cu stabilitatea si blablabla... la fel si a&a la inceput. A avut suspend de 3-4 ori la rind la toate userele si take pe consola :P t&t tot au au avut si vor avea probs. Toti vor avea probs de stabilitate fiindca service e free si iligal! ce poate fi mai rau?
AdrianK is offline  
Old 03-06-2005, 20:24   #16 (permalink)
Administrator

aka aqwzsx

Blog Entries: 126
UniversaliA is on a distinguished road

Starter2, deliram ? care take pe consola a&a sau unde nu ar fi si unde tu vezi free si ilegal la t&t ? Inainte de a invoca asa gen de lucruri ar trebui real sa fii la curent.

Orice canal are perioada sa de criza si avant, asta se refera la orice: canale, viata reala, intreprinderi, oameni, etc etc primul sau utlimul nu mai conteaza, in plus aici suntem o comunitate.

In orice caz, daca doriti sa discutati despre t&t creati un nou thread, acest thread e neadecvat dupa denumire, pentru ca nu este nici un abuz.
UniversaliA is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules