![]() |
|
|||||||
| Botlending channels Related to botlending channels, botlending, helpers etc etc. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Deci ... #e&a s-a gandit la proiectul asta deoarce .. dupa atata amar de vreme , adika mai exact dupa o perioada de vreo 2 saptamani , ne-am cam saturat sa mai explicam noilor helperi regulile de help .. bal bla bla .... etc..
Am avut pana acu` cred ca ve-o 10 insi care , dupa ce treceau de test , la vre-o 2 zile ma bateau la cap , de fapt pe mine si pe Eagle ... : "Mah dami si mie access la un bot sa am Master sa dau si eu pe alte canale . ... cand nu este nimeni on " ... nu mi se pare o chestie justa .. pt ca daca stau sa ma gandesc , eu cand am fost helper nu faceam asa .,., si am stat vre-o doua luni (nu exagerez) , pana am luat +o global ... si nu am mai zis nimik . in plus de asta .. la testul respectiv pe care il dau totzi cei care vor devenii helpei , cel putin pe #e&a , apare o intrebare suplimentara de tip: ce flag global se da unui helper ? . Deci Mai pe scurt, ma gandeam la creare unui canal , asa cum ete #botschool pt. flaguri , sa fie si un canal pentru ... arta d a face help . Nu cred ca este doar o chestie la noi pe #e&a ... banuiesc ca apare la toate canalele din cadrul #botlending . si ... ajunge sa fie o chestie suparatoare si destul de enervanta ... adika vrea sa va spun ca am facut un site in care explic pasii de helping , cat de cat , si dupa test ii spuneam sa intre acolo espectivului , dar fara ... success (Si in plus de asta .. un helper sa stie si cand sa ceara flag mai mare ... si cum sa se poarte cu adminii ... In fine ... a ajuns sa fie o obsesie chestia asta ... )
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
Nice ideea dar cred ca asta s-ar putea face in cadrul BotSchool fiindca daca stai si te gandesti tine de pregatirea helperului. Daca ceilalti zic da nu am nimica impotriva.
PS: nu un helper tre sa ceara avansare ci aceasta tre sa ii fie acordata de manager (asa consider eu o conduita corecta) |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
TCB project Member
asta e o chestie pe care fiecare canal o rezolva cum stie, nu e necesar un proiect pentru aces lucru..de ex daca eu vreau sa`i dau helperului +n direct am tot dreptul. nu se poate face o regula dupa care sa`ti instruiesti helperii.. sorry de dezamagire dar nu cred k proiectul are vreo noima. Respect
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
|
#BotSchool nu se ocupa numai de flag-uri , se ocupa de comenzile a&a si faza cu sa-i invete cum sa ajute nu mi se pare o chestie buna pt ca fiecare canal isi defineste singur regulile si nu putem impune lor sa isi invete helperii asa
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
deci .. da ... potzi sa dai ce flag vrei unui helper , dar partea supaatoare , dupa cum v-am mai spus este ca in zilele noastre
un helper nu mai stie sa fac help cum trebuie , ar tebuie sa urmeze un curs de help + de asta marea majoritate nu sunt amabili cu clientul respectiv , nu tin cont de ceea ce spune managerul . as putea sa-i dau deluser , dar m-am cam saturat de chestia asta , pt ca nu sunt online tot timpul sa-l verific , am si eu treburile mele ca oricare dintre noi , si m-am cam saturat sa explic de fiecare data . pana acum` ced ca am dat deluswer la mai mult de 10 - 15 insi pe chestia asta ... este enervand : da mie cand imi dai +m . ma scuzatzi de expersie da-mi vine uneori sa-i zic: Asteapta-n pwla mea ca mai ai de mancat milt helping pana sa fi master ... ohhh ... |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
poi mai din cate stiu eu eggdropul are si functia de logare a canalelor. Poti sa loghezi canalul de help si dak ii prinzi k gresesc suspend 1 sapt si dak dupa aia nu se indreapta deluser.
Eu asa as face dak as avea chan meu. Cat despre logs o sa vb eu cu caesar si o sa incerc sa pun in aplicare o veche suggestie de-a mea care sa logheze numai activitatea unui helper si sa faca log separat pt fiecare helper. Tre numai sa ma documentez putin. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
Deci mai pe scurt vrem sa facem ceva gen HelperLending pt ca sunt multi helperi care pur si simplu nici nu stiu cum sa vb cand fac help .
Alti mai injura ca mai ai un bot si alte lucrurii Indiferent ca e lamer sau ca e un simplu user ca cere eggdrop trebuie sa ii vobestii frumos si sa rezolvii situatia cat mai rpd si cat mai putine randurii scrise . Deci acuma nush admini decid daca se accepta acest HelperLending ! Sa speram ca se accepta doar cere un pic de support din partea Botlendingului .! Deci mai HelperLending daca va fii nu e vb ca cum isi da cineva flag la helperii sau asa ceva e vb de cum sa se poarte cand face help si alte lucruri care se face diferenta dintre un helper si un user Deci nush eu nu zic neaparat ca de daca il promovez sau nu.. Eu zic de respectul fata de admin si de ex ... iti vine un nou helper ia testul si vezi ca abea stie sa faca help adica pur si simplu vb ca tzara pe canal mai injura si alea alea noi la asta ne referam nu la promovare si astea bine ca daca.. Si daca un helper a luat cum ar venii "diploma" de helperlending e mai cautat pe canale... eu asa zic in fine voi decidetzi nu eu ...eu doar incerc sa va conving.. Da ma arcade da gandeste asa un pik sa zicem ca nu intri cam 1 saptamana sau chiar 2 pe mirc u stai sa te uiti la toate logurile sa vezi care si cum sa intampla pai tampesti acolo sa vezi toate alea.. de asta e bine sa instruiesti un helper mai intai sa aiba si el ceva acolo de baza nu tzara tot timpul si habar nu are sa vb cu un client cand intra.. Asa si in plus daca va trece un helper de instruirea in HelperLending cu ocazia asta se vor evita gen abusurile facut de helperii ca bagatu botziilor pe mai multe canale si mai multe chestilor deci ganditi-va bine... Si va dati seama cand un user vine si va intreaba daca vrea sa dea test si il intrebi clar ai "diploma" de la HelperLending si daca are iti dai seama care are mai multe calitati de helper...si nu o sa asteptati de la userul acela gen abusuri sau asa ceva Last edited by UniversaliA; 11-11-2005 at 10:50. Reason: un singur post pls, no flood & repetari :) |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Acest proiect se reduce la proiectul botschool si il repeta in proportii de 100/100 :) De ce nu ai adera la botschool si sa ajuti acolo la implementarea ideilor sugerate in acest thread ?
A face un proiect nou, unde difera doar denumirea, nu vad rostul. Scopul nu este sa facem proiecte peste proiecte, dar sa lucram la proiectele curente si sa le dezvoltam. Pe parcurs, ele devenind tot mai complexe, vor fi divizate automat in proiecte noi, cum e cazul la TCB, din care a aparut botschool si acuma apare ratings. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
TCB project Member
Baiatbun` am eu impresia sau tu chiar nu esti inscris in botschool, si nu ai nici cea mai mica idee despre ce se intampla acolo, daca proiectul este deschis sau stagneaza ?? Te rog frumos sa te inscrii si sa vezi cam cum sta treaba si apoi sa spui ca proiectul sta pe loc sau altele.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|