![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
#y&y representative
|
Cred intr`unul Gaew, Matache sau Moss ca vor apara buturile dinamoviste si vor face parade si vor sta in fata tuturor mingiilor care se indreapta inspre poarta lui DINAMO.
Cred intr`unul Moti, Blay, Radu Stefan, Goian sau Pulhac ca vor apara jumatatea dinamovista cu toata inima de caine ce o au in ale lor piepturi. Cred intr-unul mijlocas Munteanu Catalin, Galamaz, Denis Serban, Margaritescu sau Adrian Cristea. Cred intr-unul ZE KAlanga mijlocas care s-a "inrolat" in armata dinamovista in vara lui 2006 si s-a asezat la dreapta atacantilor si a inaintat si a marcat in al doilea derby cu Rapid, dupa Steaua. Cred intr-unul atacant, Niculescu, ca va marca goluri la vinclu` din lovituri libere si intr`unul Danciulescu ca va face de ras toate echipele care se vor impotrivi lui DINAMO. Cred intr`unul GANEA care a marcat si s`a inaltat in topul golgheterilor, atacant ce a facut de ras echipe mari si mici, care a jucat si s-a afirmat in lupta pentru CAINII ROSII. Si intr`unul Mircea Rednic, antrenor, ca va face ca echipa lui DINAMO BUCURESTI sa fie din ce in ce mai buna si sa se afirme atat pe plan national cat si pe plan international. Cred in Staff-ul tehnic ca va face tot ce e mai bine pentru DINAMO. Amin ! HTML Code:
CopyRight © 2006 bazilutzu. Toate drepturile rezervate ! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
Si normal ca nu se putea fara imnul dinamo
![]() Bucuresti,Stefan Cel Mare Nova Guardia se-aduna 11 caini se lupta-n graba 15000 sunt in tribuna Rosu-i sangele varsat pt numele DINAMO Albu-i semn ca s-au predat Si dinamo ii campioana Luptam pt onoare Luptam pt glorie Si toti pana la capat Mandri de a fi caine}bis Cand jucati pt Dinamo Sa va aduceti toti aminte Ca nimic nu-i mai presus De mandria de-a fi caine De la suflete fierbinti Arde in flacari lumea-ntreaga Dinamo e peste toti Dinamo e campioana!!! Luptam pt onoare Luptam pt glorie Si toti pana la capat Mandri de-a fi caine}bīs
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
|
constipatilor =)
Debrecen rules! stay tuned for more ![]() forta debrecen, forta debrecen...go caine, merem la debrecen la meci apoi le dam la Man UTD un borcan de 2 kg de maioneza =) prietenii stiu de ce !
Only GoD can judge me ! Last edited by Alexik; 04-10-2006 at 00:38. Reason: update =) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
eu ma gandeam sa ii intrebam daca nu cumva au nevoie de niste castraveti ma...sa faca si ei o salata ceva...ca sunt deja varza... Ma gandeam sa aranjam un meci cu Dinamo, avand in vedere ca aici se vb de dinamo =))... cum ar suna..
F.C Debrecen - F.C. Dinamo ?... eu zic ca Dinamo si-o ia urat =))) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
#y&y representative
|
Fie vreme buna, fie vreme rea
Caini pana la moarte, si dincolo de ea. Fie vreme buna, fie vreme rea Caini pana la moarte, si dincolo de ea. Nu`i echipa glorioasa, Galerie cu renume, Impreuna facem casa, Colt de cer si colt de lumeeeeeee! ForrTZa D I N A M O ! |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
"Avem suporteri infocati , galerii ce tin cu noi , ne dam sufletu-n teren ca soldatii in razboi , rupem tot ce intalnim ..doboram sa stam in fata ,avem sange ALB-VIOLET pana in cealalta viata" :X:X"
"suntem din VEST , sa stie toata tara.... o singura iubire , POLI TIMISOARA :X" \:d/ Last edited by Normal; 22-12-2007 at 12:30. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
Oriunde-ai fi , te vom urma , oriunde-ar fi locul unde tu vei juca, STEAUA acum , STEAUA mereu , o singura echipa in sufletul meu .
Mergem prin toata tara , sa sustinem pe STEAUA, cantam pana ragusim , STEAUA ce mult te iubim |
|
|
|