botlending forum  

Go Back   botlending forum > Other > OFF TOPIC

OFF TOPIC anything you want to ask/speak about

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2004, 02:08   #1 (permalink)
Member

Kurupt's Avatar

Kurupt will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to Kurupt
Default Lucrurile nu sunt ce par a fi

Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri sa innopteze in camera de oaspeti. In schimb le-au oferit o camaruta in subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns: "Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi".

In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia impreuna cu sotia lui. Dupa ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau, ei i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi ingeri i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand. Singura lor vaca, al carei lapte era singurul lor venit, murise pe camp.

Ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran, Cum se poate intampla un asemenea lucru? "Primul om avea tot,si totusi l-ai ajutat", a spus el. "A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara". "Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi", i-a raspuns ingerul cel batran. "Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva,am astupat zidul ca sa nu o gaseasca". "Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de tarani ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca. Lucrurile nu sunt intotdeauna cum par a fi".

Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Daca ai credinta, e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare e intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu stii pana foarte tarziu... Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede...Unii ne devin prieteni si stau aproape de noi...lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre... si noi nu mai suntem aceeasi pentru ca ne-am facut un prieten.

bun!!!

Ieri a trecut. Maine este un mister. Astazi este un dar. De aceea se cheama prezent! Cred ca viata aceasta este deosebita... traieste si savureza fiecare moment...

Aceasta nu este o repetitie generala!
Old 24-11-2004, 16:42   #2 (permalink)
Senior Member

Perseida's Avatar

Blog Entries: 109
Perseida is just really nicePerseida is just really nicePerseida is just really nicePerseida is just really nicePerseida is just really nice
Send a message via ICQ to Perseida Send a message via AIM to Perseida Send a message via MSN to Perseida Send a message via Yahoo to Perseida Send a message via Skype™ to Perseida
Thumbs up

good!
Perseida is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2005, 04:22   #3 (permalink)
Junior Member

Arcan's Avatar

Arcan is an unknown quantity at this point
Thumbs up

i`m 4 it
Arcan is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules