![]() |
|
|||||||
| OFF TOPIC anything you want to ask/speak about |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
Dal mah draq dc astia care se ocupa de undernet sunt prosti ce sa le fac yo ca ar putea pur si implu sa stearga useru` sa vada care are acc din ircopi` si sa sterga useru ala e cel mai bene
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
#a&a representative
|
e fake oricum, si randall si tot ce se intampla, e normal ca la asa casa mare sa se intample asa ceva... problema nu vine de la useri si nici de la politica celor de la cservice ci de la fucking brothers... da, ma refer chiar la romani... ca in mare parte ei sunt autorii acestor flooduri... de asta si avem impresia ca UnderNet-ul este populat in mare parte de romani tocmai pentru ca ei sunt cei care floodeaza, care fura, in special, cei care fac rau!
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Junior Member
arcade si dc pune k-line pe ip din romania nu mai intra romani si tre sa aiba un bnc ca sa poata sa se conecteze la irc deci ceea ce nu ar vrea nimeni stiu ca un server a pus k-line pe ip din romania da nu mai tin minte care
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
aham
poi sincer dupa X abuzuri eu asa as face (daca as fi un admin competent si nu ash avea alta solutie). Fiindca m-am jucat si eu cu ircu si gnuworld pe un shell si stiu cat de greu e sa faci si sa administrezi un server de irc pe undernet. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Junior Member
Pai de asta sunt mai multi administratori
fiecare cu server lui in fine dc astia nu au ce face si dau flood bv lor jmekeri , cred ca sau plictisit de undernet si nu au ce face . Oricum parerea mea e ca nu se inchide undernet dc se inchide majoritatea o sa se duca pe Quakenet sau Efnet la pariu a fost o perioada cand nu am intrat pe undernet
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Junior Member
|
Gata fratzilor din cate vad shia cam revenit undernetu... cu toate ca cateva canale au ramas fara x... au dat rollback prea mult
) Mama chinuit cu un preten sa inreg. un chan si inainte cu o zi sa fie marea randareala venise x eram fericitzi acu chanu nu are x iar manageru shia bagat p*** in mirc ^^ Shi nunteleg... hackerii ashtia in loc sa floodeze si sa sparga quakenet efnet etc sa vina aia la noi dc dau in noi? proshtii... ce ar fia daca ar da hackerii noshtrii in quakenet shi in efnet... sa le doboare ^^ (in vis) sar umple undernetu !!! Ar fi marfa rau...
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
marpha ar fi sa nu fie deloca acesti asa zisi "hackeri" (pt a vedea ce inseamna termenul hacker cauta in dictionar, o sa ramai uimit). Cat despre X nu au dat rollback ci au sters tot ce nu li s-a parut in regula + ca au suspendat sau sters vreo cateva usere kre nu au facut nik. Vezi c se intampla dak is oamenii tampiti.
PS: UltraS99 aici nu au fost de vina adminii de pe servere ci doar adminii uworld k acolo a fost problema (uworld = serveru de servicii undernet, adica X, W si UWorld, server care este facut cu GNUWorld soft care este facut de coderii retelei, pt mai multe info #coder-com) |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|