![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Rezultatele auditului sunt disponibile in Botlending Audit (luna noiembrie 2005). Deasemnea, detaliile referitor la punctajul rezultatelor a membrilor de SubProiecte - gasiti in Botlending Points (luna noiembrie 2005); detaliile referitor la aprecierea asamblului de servicii prestate de canalele botlending & membrii SubProiectelor - gasiti in Botlending Ratings (luna noiembrie 2005). Calificari/descalificari gasiti in Botlending Leagues.
Daca cineva din membri sau canalele membre aveti comentarii/feedback/contestari sau doriti simplu sa va exprimati parerea despre acest audit, acest thread e pentru voi. Atentie! Calificarile trebuie sa cereti de la Erised in cadrul TCB, nu toate canalele sunt calificate automat, fiecare cerere de calificare in liga sa fie argumentata, acceptata de TCB si postata la vot final conform deciziei Botlending Leagues Classification. In cazul neintelegerilor postati in acest thread. Last edited by Erised; 29-01-2006 at 21:43. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
#y&y representative
Cer si eu ca Y&Y sa fie in 1st ca toti vor acolo eu stau de mult pe la voi nu prea ne pricem noi asa mult la proiectele voastre dar incercam sa invatam si facem ce putem.Multumim
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
#mythic representative
|
Ratings TREBUIE gandit si organizat mai bine. As dori sa se creeze niste criterii de evaluare, la site, la script la etc etc ... in asa fel incat sa putem stii cum dam pcte, nu doar ca : Mi se pare ca ii mai bun asa decat asta, la asta dam asa .... si faze de genu.
sa fie clar ce da pcte si ce scade.. deci, baremul, sa zic asa de evaluare trebuie prezentat inainte de a se mai face ORICE, cat de mic, la ratings, parerea mea... Sincer iar m`a uimit cum s`a dat pcte egale la diferite site`uri care erau ataaat de diferite... deci kiar vreau sa stiu dupa ce se ia ratings`u cand da punctaju .. Multumesc |
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
#a&a representative
|
Quote:
have fun |
|
|