botlending forum  

Go Back   botlending forum > Botlending > Botlending projects > Polls & announcements

Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants

Closed Thread

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 21-11-2005, 01:43   #1 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Erised is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised
Default Botlending Audit, November 2005

Rezultatele auditului sunt disponibile in Botlending Audit (luna noiembrie 2005). Deasemnea, detaliile referitor la punctajul rezultatelor a membrilor de SubProiecte - gasiti in Botlending Points (luna noiembrie 2005); detaliile referitor la aprecierea asamblului de servicii prestate de canalele botlending & membrii SubProiectelor - gasiti in Botlending Ratings (luna noiembrie 2005). Calificari/descalificari gasiti in Botlending Leagues.

Daca cineva din membri sau canalele membre aveti comentarii/feedback/contestari sau doriti simplu sa va exprimati parerea despre acest audit, acest thread e pentru voi.

Atentie! Calificarile trebuie sa cereti de la Erised in cadrul TCB, nu toate canalele sunt calificate automat, fiecare cerere de calificare in liga sa fie argumentata, acceptata de TCB si postata la vot final conform deciziei Botlending Leagues Classification. In cazul neintelegerilor postati in acest thread.

Last edited by Erised; 29-01-2006 at 21:43.
Erised is offline  
Old 21-11-2005, 13:02   #2 (permalink)
Senior Member

GoRaPiD's Avatar

GoRaPiD is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to GoRaPiD

Cer ca #MyBot sa fie promovata in 1st , luna trecuta am fost promovati din 4th in 2nd iar munca s-a mentinut , nu cer sa sar inca 2 nivele pt ca stiu ca nu merit momentan ELITE dar macar 1st
Old 22-11-2005, 04:45   #3 (permalink)
Member

AdrianK is on a distinguished road

LMT in 2nd
AdrianK is offline  
Old 25-11-2005, 15:01   #4 (permalink)
Junior Member

Mikhael is an unknown quantity at this point

G&G = accepted )
Mikhael is offline  
Old 26-11-2005, 01:05   #5 (permalink)
Junior Member

meJKer is an unknown quantity at this point

#n&m in 3rd
meJKer is offline  
Old 27-11-2005, 03:00   #6 (permalink)
Junior Member

ReaL|DoG's Avatar

ReaL|DoG is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to ReaL|DoG

cer ca #e&e sa fie promovat in 3rd league.. pentru ca luna trecuta nu s-a putut din cauza site-ului..pe langa asta noi am tot ajutat si pana acum nu am primit plangeri..
ReaL|DoG is offline  
Old 27-11-2005, 14:34   #7 (permalink)
#y&y representative

Iubaretu is an unknown quantity at this point
Thumbs up am si eu o nelamurire mika :P

Cer si eu ca Y&Y sa fie in 1st ca toti vor acolo eu stau de mult pe la voi nu prea ne pricem noi asa mult la proiectele voastre dar incercam sa invatam si facem ce putem.Multumim
Iubaretu is offline  
Old 27-11-2005, 20:50   #8 (permalink)
#mythic representative

write's Avatar

write is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to write
Default erori

Ratings TREBUIE gandit si organizat mai bine. As dori sa se creeze niste criterii de evaluare, la site, la script la etc etc ... in asa fel incat sa putem stii cum dam pcte, nu doar ca : Mi se pare ca ii mai bun asa decat asta, la asta dam asa .... si faze de genu.
sa fie clar ce da pcte si ce scade.. deci, baremul, sa zic asa de evaluare trebuie prezentat inainte de a se mai face ORICE, cat de mic, la ratings, parerea mea...
Sincer iar m`a uimit cum s`a dat pcte egale la diferite site`uri care erau ataaat de diferite... deci kiar vreau sa stiu dupa ce se ia ratings`u cand da punctaju ..
Multumesc
write is offline  
Old 27-11-2005, 20:56   #9 (permalink)
Junior Member

SadMan's Avatar

SadMan is an unknown quantity at this point

cer promovarea #botland in 2nd League . ptr ca suntem simpli,stabili,simtatizati si venim din urma cu proiecte noi,deci planuri :P
SadMan is offline  
Old 27-11-2005, 21:14   #10 (permalink)
#a&a representative

Erised's Avatar

Erised is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to Erised Send a message via Yahoo to Erised

Quote:
Originally Posted by write
Ratings TREBUIE gandit si organizat mai bine. As dori sa se creeze niste criterii de evaluare, la site, la script la etc etc ... in asa fel incat sa putem stii cum dam pcte, nu doar ca : Mi se pare ca ii mai bun asa decat asta, la asta dam asa .... si faze de genu.
sa fie clar ce da pcte si ce scade.. deci, baremul, sa zic asa de evaluare trebuie prezentat inainte de a se mai face ORICE, cat de mic, la ratings, parerea mea...
Sincer iar m`a uimit cum s`a dat pcte egale la diferite site`uri care erau ataaat de diferite... deci kiar vreau sa stiu dupa ce se ia ratings`u cand da punctaju ..
Multumesc
vrei alte reguli, nu spune ca trebuie facute da direct exemplu! si in legatura cu site-urile, noi urmarim utilitatea si alte chestii, nu design (care la Mythic este ok...)

have fun
Erised is offline  
Closed Thread

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules