![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
#a&a representative
|
Rezultatele auditului sunt disponibile in Botlending Audit (winter 2005-2006). Deasemnea, detaliile referitor la punctajul rezultatelor a membrilor de SubProiecte - gasiti in Botlending Points (winter 2005-2006); detaliile referitor la aprecierea asamblului de servicii prestate de canalele botlending & membrii SubProiectelor - gasiti in Botlending Ratings (winter 2005-2006). Calificari/descalificari gasiti in Botlending Leagues.
Daca cineva din membri sau canalele membre aveti comentarii/feedback/contestari sau doriti simplu sa va exprimati parerea despre acest audit, acest thread e pentru voi. Atentie! Calificarile trebuie sa cereti de la Erised in cadrul TCB, nu toate canalele sunt calificate automat, fiecare cerere de calificare in liga sa fie argumentata, acceptata de TCB si postata la vot final conform deciziei Botlending Leagues Classification. In cazul neintelegerilor postati in acest thread. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
|
In urma verificarilor, urmatoare canale sunt in neregula :
#007 - Domeniu Expirat ( Site Down ) #cHelp - Lista de admini nu corespunde cu cea scrisa pe forum sau viceversa #t&t - Lista de admini nu corespunde cu cea scrisa pe forum sau viceversa #e&a - Lista de admini nu corespunde cu cea scrisa pe forum sau viceversa #Mythic - Site Down #Lendbot - au fost nevoiti sa refaca siteul iar la audit nu avea nimic pe el. Inainte de a se intampla asta, totul era ok cu ei. #LmT - Lista de admini nu corespunde cu cea scrisa pe forum sau viceversa. In rest, toti cei care au fost anuntati au facut update, se vede ca la restu nu le pasa. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
|
propun G&G pentru promovare in 2nd league .. am avut ceva probleme cu hostingul ... in perioada recenta ..dar sau rezolvat ..
... eu mam implicat in proiecte botlending ( translate si botschool ) ... promit ca de acum .. o sa ne implicam mai mult ( atat eu cat si ceilalti helperi de la G&G )
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
Eu am lipsit de la audit din pacate, acum am vazut ce s`a intamplat pe aici.
Strugurel ( celalalt manager de la #b&p) a fost ocupat zilele astea. Propun si eu acceptarea canalului nostru in 4th League, avand in vedere uptimeul mare (avand in vedere ca suntem totushi la inceput), plus activitatea de pe canal ( zic eu destul de ridicata). In plus nu am avut parte pana acum de nici un abuse legat de canalul nostru, totul a fost facut cu multa seriozitate si corectitudine fata de clientii nostri. Promitem sa oferim si pe viitor servicii de calitate. P.S. ReaL|DoG, acum a venit si primul nostru post legat de canalul nostru in acest spatiu. Oricum, tin sa multumesc lui Freezed pentru increderea acordata si observatiile de rigoare la adresa canalului nostru
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
|
La urmatorul audit propun ca #e&a sa se duca in 3rd league .
Am avut noi niste probleme cu shellul si ne-am jucat un pic cu serverele da acuma am revenit in forta pagina noua care o sa fie gata imediat... altceva nush ce o sa mai trebuiasca ! Peace Yourz Eagle |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Toate posturile care tineau de cearta, de bla bla sau la meritul unui canal de a fi in o liga sau alta au fost sterse. Toate parerile despre anumit canal postati la el in info, sau in cazul dat in thread`ul de vot ce se refera la acest canal.
Deasemenea tin sa mentionez, ca canalele sunt calificate in Botlending Leagues (inclusiv prima liga, cu exceptia la liga de elita) conform la doua principii separate. Si anume implicarea in proiectele botlending SAU performanta/stabilitatea serviciilor botlending prestate. Precizez iarasi, pentru a fi calificat se ia in considerare sau implicarea sau stabilitatea. Numai in elite league ambele criterii sunt luate in considerare concomitent. Am mentionat aceasta pentru ca unele replici in acest thread, dau dovada ca unii oameni in general nu sunt la curent pe baza la ce criterii se califica din o liga in alta. Deci citi va rog conditiile de calificare in Botlending Leagues si dupa aceasta deja va exprimati referitor la calificarea unui canal in o liga mai mare. |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
|
T&T doreste sa treaca in liga 2. Am avut niste probleme cu serveru pana la urma sa rezolvat.
Motive: detinem 26 de boti, a ajutat la infintarea botlending-ului, siguranta maxima, stabilitate 99%, servicii de calitate canalelor deservite, calitate a scriptului pe care il folosesc botii, pagina updatata la zi, implicarea in proiecte. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
#e&e, #e&a si #b&p nu au fost postate la calificare, va explica Erised de ce in acest thread. #007 va fi propus la calificare dupa ce vom calcula punctele si ratings, pentru elite league aceasta e important.
Tin sa mentionez pentru canalele #e&e, #e&a si #b&p si urmatoarele care vor dori califcari. Nu va asteptati ca ati postat pe forum bla bla si toti o sa zica: "ce tari sunt aestea - da sa-i calificam in liga mai mare". Trebuie sa va pregatiti de calificare inainte de audit. Sa acumulati puncte sau sa demonstrati ca oferiti servicii botlending de calitate si stabilie. Pentru asta INSISTATI o data pe stapamana sa fie verificati botii de TCB, INSISTATI sa fie postate logurile pe site de catre TCB ca sa se vada ca aveti activitate, faceti ORICE ca lumea sa afle de voi. In cazul daca TCB nu doreste sau nu reuseste sa va verifice sau sa va faciliteze accesul la calificare - postati pe forum, se vor lua masuri. In rest, trei calificari au fost postate la vot pe forum - sunteti bineveniti sa va exprimati si sa votati. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|