![]() |
|
|||||||
| Polls & announcements Public polls & announcements, for botlending channels representants |
| View Poll Results: Calificare acceptata ? | |||
| DA |
|
6 | 85.71% |
| NU |
|
1 | 14.29% |
| Neutru |
|
0 | 0% |
| Voters: 7. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Pai sa fie macar jumate de lsn, care ar fi problema ? Noi ne uitam la numar de oameni implicati sau rezultatul final ? :) Si daca as cauta in botlending cine s-ar implica in TCL mai mult ca lsn, as zice ca as gasi cu greu - ca sa nu zic deloc.
P.S. plus am mai discutat de contiitile promovarii in http://forum.botlending.com/showthread.php?t=984 |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Augustin, in proiectul TCL coding implicarea lui lsn a fost si este foarte semnificativa. Si anume in forumul TCL & scriptul a&a light, unde support si ajutor acorda maxim 2-4 persoane.
Probabil acest proiect nu implica multi oameni, nu se discuta mult asupra lui, nu prea sunt scandaluri etc etc. Dar, de rezultatele acestui proiect se folosesc multi membri botlending, il consider - un proiect de baza botlending. Deci cand am scris o implicare semnificativa - foarte bine am realizat ce am scris si daca e nevoie sa explic sau sa argumentez fiecare afirmatie a mea - nu va genati si dati intrebari :) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|