![]() |
|
|||||||
| Tcl scripting Tcl scripting related questions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
#canal Cannot change nickname while banned on channel or channel is moderated
Cannot join (+R) Ma poate ajuta cineva cu acest .tcl ? Mi se pare super genial acest gen de tcl sa nu-ti permita schimbarea nick`ului atat timp cat esti pe acel canal si odata ce ai dat part si ai schimbat nicul sa nu-ti permita accesul pe canal pentru un nr. de minute (perioada de timp) ... banuiesc ca asta se intampla ! Multumesc ! p.s: tin foarte mult sa am acest tcl. pentru ca , dupa cum am spus mi se pare esential |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
|
ceea ce ai postat tu tine de irc fratica.. +r ( registered ) nu poate intra cineva pe canal daca nu este logat, si fara cu +m ( moderat ) nu poti sa-ti schimbi nickul daca un canal este moderat si tu nu ai voice / op.. mai aflati si voi inainte sa cereti ceva
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
Exact, ma intereseaza un script care sa faca tot ce am enumerat mai sus ; am cunostinta despre +m/+r Shadow,in momentul in care incerci sa schimbi nick`ul sa faca toate chestiile pe care le-am enumerat in "antetul" cererii ... ca tine de comenzi prin X , ca tine de tcl scripting ... i don`t care , ma intereseaza doar rezultatul nu si modalitatile prin care reusesc
p.s. : ma intereseaza un tcl. script care sa reactioneze la prezenta dronelor si sa seteze automat /mode #canal +r respectiv /mode #canal -r , stiu ca exista un astfel de script ... plz help me Last edited by cODrlN; 26-02-2007 at 00:02. Reason: no reason |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
Arcade las la alegerea ta , cred ca ai idee in mare la ce ma refer; oricum tcl`ul asta l-am vazut ca "functioneaza" pe destule canale din romania si se "activeaza" atunci cand cineva incearca sa-si schimbe nick`ul, in acel moment se seteaza automat /mode #canal +r pentru un anumit interval de timp (10/20 de secunde) dupa care se revine la -r
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
da Arcade , ti-am zis la la latitudinea ta sa-l faci cum crezi de cuviinta ; in mare asta ma intereseaza sa faca , sa seteze /mode #canal +r (pentru o perioada de secunde), dupa ce expira secundele sa seteze /mode #canal -r; daca este posibil prin notice sa anunte canalul ca s-a setat +r din cauza ca s-a detectat ceva dubios (drona etc.)
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
uite ceva cam cum ai vrea tu:
Code:
#aici setezi textul pe care il vrei in notice
set bleah(text) "bla bla bla"
#aici setezi timpul dupa care sa scoata +r (in secunde)
set bleah(time) 60
setudef flag registered
bind nick - * check:nick
proc check:nick {nick host hand chan new} {
global bleah
putserv "MODE $chan +r"
puthelp "NOTICE $chan :$bleah(text)"
utimer $bleah(time) [putserv "MODE $chan -r"]
}
|
![]() |
| Bookmarks |