![]() |
|
|||||||
| Tcl scripting Tcl scripting related questions |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
As avea si eu nevoie daca se poate de un TCL, gen daca dau !add <user> bot-ul automat sa dea Prin X Access la acel user cu un access setat de mine in script + autoop. si sa imi trimita o notificare pe notice precum ca acel user a fost adaugat. sper sa imi fi inteles cererea. multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Code:
a:command -add add pub:add 0000 000 m
proc pub:add {hand chan args x mix} {
set who [lindex $args 0]
set level "400"
if { $who == ""} {a:usage $x xadduser; return "FAILED: not all parameters specified"}
puthelp "privmsg X :adduser $chan $who $level"
puthelp "privmsg X :modinfo $chan automode $who op"
puthelp "notice $x :done master :p"
}
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
O sa iti modific putin scriptul lui Normal (care oricum nu functiona la parametrii lui)
Code:
bind pub m !adauga adauga
proc adauga {nick uhost hand chan arg} {
set who [lindex $arg 0]
set level "400"
if {![llength $who]} {puthelp "notice $nick :trebuie sa specifici userul ..."; return}
puthelp "privmsg X :adduser $chan $who $level"
puthelp "privmsg X :modinfo $chan automode $who op"
puthelp "notice $nick :done master :p"
}
RESTRICTED AREA Last edited by UniversaliA; 31-08-2008 at 03:53. Reason: corectat llenght |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Junior Member
Merci mult lsn,la o parte din el imi dadea asa:
la aceasta linie: Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Junior Member
As dori sa stiu si eu cum as putea face sa nu mai dau !69 si userul,ci sa dau doar !69 si nick-ul respectivului,si bot-ul sa ai dea whois pe acel nick si sa citeasca doar userul care este logat si sa ai ofere access la X 69. Am facut eu ceva mai jos cam cum ar trebui sa fie.
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Junior Member
|
nu sunt sigur dar functioneaza:
in loc de: Code:
puthelp "privmsg X :adduser $chan $who $level" puthelp "privmsg X :modinfo $chan automode $who op" Code:
puthelp "privmsg X :adduser $chan =$who $level" puthelp "privmsg X :modinfo $chan automode =$who op" ![]() ps2: nu cunosc in deajuns de mult tcl-scriptin (aproape mai deloc) incat sa fac sa dea raspunsul in functie de notice`urile pe care le primeste de la X. Userul pate are noadduser sau cum este setarea ![]() ps3: poate te ajuta cineva care cunoaste mult mai bine ca mine important este ca functioneaza
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|