![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
cum pot scapa de anumte setari, sa nu mi le arate la !chaninfo, anumite flaguri setate cu setudef str .., am facut ceva dar nu e perfect, ca mai adaug setari si atunci unele apar altele nu .....
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
aka aqwzsx |
Logic, daca tu iai toata lista de la A la Z, o sa arate pe toate. Ca sa eviti aceasta poti folosi sau regsub ca sa stergi unele setari care nu vreai sa fie vazute (dar fiecare data cand adaugi o setare noua, sa modifici chaninfo cam nu e optimal). Sau, sa arati nu toata lista, dar sa extragi setarile care doresti tu cu channel get, ce tot nu e optimal, ca la fiecare setare noua, iarasi vei fi nevoit sa schimbi chaninfo.
In orice caz, nu cred ca adaugi setari noi fiecare zi. As sugera sa faci un mic setudef al tau, in care in afara optiunilor standarde de la setudef sa fie o optiune in plus, sa fie aratata aceasta setare sau, dar eu presupun ca nu merita efortul in cazul dat. Eu de exemplu la botii mei am facut putin altfel, am rezervat 10 flaguri la randuri cu denumire reserved1 reserved2 etc etc. Si cand e nevoie sa adaug un flag nou care trebuie sa fie afisat, redenumesc rserved1 in flagul care am nevoie. Daca flagul nou nu e nevoie de afisat, eu il adaug normal la sfirsitul listei. :P |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|