![]() |
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
la .noidle primesc eroare
Code:
[22:51] Tcl error [next:noidle]: wrong # args: should be "lindex list index" Code:
[set nnick [lindex [split $text 0]]] Code:
[set nnick [lindex [split $text] 0]] ![]() la .helped aceeasi eroare si probabil si la alte procese Last edited by lsn; 10-03-2005 at 12:20. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
si as mai avea cateva sugestii
iti dau doar un ex eu folosesc botul pe mai multe canale si dau acces la next la: o|v de aici --> ar trebui modificate mai multe procese exemplu ce folosec eu: next:add Code:
[matchattr $hand |$next(flag)] Code:
[matchattr $hand o|v $chan] Code:
} elseif {[validuser [nick2hand $helped]]} {
putserv "NOTICE $nick :$helped is a valid user, will not proceed."
Code:
} elseif {[matchattr [nick2hand $helped] o|v $chan]} {
putserv "NOTICE $nick :$helped is a HELPER here, cant't you see that ?"
P.S. Sunt doar niste sugestii nimic mai mult, luand in considerare ca botul e si pe alte canale, are n useri si sa intre multi odata si sa nu le mai poti da helped sau noidle ca ei sunt validuser nu prea suna bine
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Member
Setezi tu next(flag) ca fiind "o|f sau cum vrei tu nu mai trebuie sa modifici in script altceva, cel putin referitor la asta.
Daca te-ai uita la procesul de join este o linie (if {[validuser $hand] && ![matchattr $hand d]} { mai exact) care daca esti user la el si nu ai flagul +d (caz in care ai activat revenge-ul or something) nu este adaugata persoana care intra, asa ca cel putin teoretic daca nu si practic nu are ce cauta in lista de voice, asa ca e normal si corect asa cum e acolo. ![]() Oricum, tocmai de aia au fost introduse comenzile .skip si .put, caz in care daca s-a strecurat vreo greseala sa poata fi remediata fara prea multe batai de cap. |
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Member
Quote:
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
in varianta cu cele doua erori era asa
Code:
set next(flag) h
if {[validuser $hand] && [matchattr $hand |$next(flag)]} {
Code:
set next(flag) h
if {[validuser $hand] && ![matchattr $hand d]} {
eu am zic ca daca vrei sa dai helped sau noidle la un validuser nu te lasa din cauza ca e valid user, unul din noi nu intelege ce vrea za zica celalalt se pare
Last edited by lsn; 14-03-2005 at 09:29. |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Junior Member
salut
cand incerc sa pun .chanset #chan +next prin dcc chat imi apare: [01:25:18] <(LINUXMDK> Successfully set modes { +next } on #LinuxMandrake. [01:25:18] <(LINUXMDK> [22:25] #FBI_Agent# chanset #LinuxMandrake +next iar cand intra cineva imi scrie: [01:25:30] <(LINUXMDK> [22:25] Tcl error [next:del]: can't read "next(queue:#LinuxMandrake)": no such element in array [01:25:31] <(LINUXMDK> [22:25] Tcl error [next:mode]: can't read "next(queue:#LinuxMandrake)": no such element in array ce sa fac? |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative
|
de fapt ccameleon acelasi lucru mi s-a intamplat si mie si am ultima versiune
![]() Din cateva incercari si cu ajutorul cunostintelor mele precare de tcl am descoperit problema: Cand setezi +next botul nu seteaza next(queue:$chan) asa ca tre un .rehash dupa aia mie nu mi-a mai facut prb![]() caesar totusi ar fi bine sa faci ceva in legatura cu asta fiindca unii nu prea le au cu tcl ( yours truly ) si ar putea sa se chinuiasca multe ore pana sa descopere prbpeace |
|
|