+ Reply to Thread
Page 1 of 3
1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: 2 egg`i pe canale fara X

Junior Member SadMan is an unknown quantity at this point SadMan's Avatar

2 egg`i pe canale fara X

Se pune problema urmatoare. Un singur bot pe canalele fara X nu prea poate face fata unui take. Daca e luat in primul val de DEOP e ca si cum nu ar fi bot de protectie pe acel canal, deci cum se zice ar sta degeaba.

In cazul asta ce ar fi daca am da voie la canalele fara X la inca un bot de la alt canal de botlending (ar fi OK daca am ajunge toti la o intelegere)? cu conditia sa se dea flaguri corecte la boti pentru a nu exista abuzuri din partea celuilalt bot care e pe canal?

Conditia ar fi ca managerul canalului respesctiv sa dea acces intre cei 2 boti (aofHP) pentru a se putea proteja reciproc si a nu se abuza (ban, kick, deop aici problema ar fi sa nu se joace managerul cu botii sau alt owner al canalului cu ei cum ar fi sa dea deop, kick etc), apoi ar mai fi o faza, ca helperul care vine in control atunci cand gaseste un alt bot sa daca botul celalat a primit flagurile necesare ? ptr a se asigura ca nu se incalca vreo regula.

Asteptam idei, pareri, comenari, etc.

Junior Member ReaL|DoG is an unknown quantity at this point ReaL|DoG's Avatar

si daca pui, ca cel care face take-ul, da deop la amandoi botii odata? ca unu nu face take imediat cu isi ia op, ci analizeaza putin canalu . Asta ar insemna ca amandoi ar sta degeaba .

Junior Member krimson will become famous soon enough

ideea ar fi ok, dar trebuie tinut cont de urmatoarele lucruri:
    1. undernetul accepta 6 modificari de moduri per executare... asta inseamna ca printr'o singura comanda, pot lua deop 6 useri in acelasi timp. nu exista restrictie de timp lana la urmatoarea comanda.. asa ca in mai putin de 2 secunde un canal cu 12 opi poate fi furat (avantajul dobandit de 2 boti - chiar si bine setati - nu prea se vede in cazul asta).
    2. sigur se vor gasi useri care sa abuzeze de acest ''avantaj'' si sa creeze batai de cap canalelor care le'au imprumutat botii.
    pana la urma, e la alegerea fiecarui canal in parte, dar nu cred ca se poate vorbi de o noua ''regula'' globala

N`a spus nimeni de o regula "globala" ,doar se cerea pareri,acordul daca e nevoie.Nu sunt deacor ca un bot sa fie pe un canal ,iar pe acelasi canal sa fie un alt bot,fara acces intre ei,in special de la alte firme.Intre noi se cerea,pareri,idei,sugestii,soluti de combaterea take`ului in cazul in care sunt 2 boti in loc de unu,e o discutie nu un vot
    Multumesc celor 2 ptr pareri
    ps:daca vrei sa faci take faci,cu 1 sau mai multi boti pe canal.

O......k......

Mi se pare super ideea pentru ca se pot oprii multe take-uri...dar sa se dea +HPfao la fiecare bot ca sa nu ma plimb eu de pe un canal pe altu sa le spun da aici asa, fa aici asa...plm....eu unul sunt de acord..

TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative arcade is on a distinguished road arcade's Avatar

de fapt dupa ce se vor introduce modurile +A si +U nu se va mai pune problema la take. Si oricum se lucreaza la C (chanfix) care in caz de take sau ca se pierde op va reopa ppl care au avut cel mai mult op pe canal.

Sooo...?

Si deci cum ramane? Se aproba sau nu? .... sa stiu...

Top0mbladon nu cred ca s`a ajuns la stadiu de aprobare sau .vot,mai asteptam pareri,poate nu toti isi dau acordul,etc.eu zic ca subiectul ramane deschis,daca e nevoie facem un pool si sa voteze fiecare admin implicat in botlending...
    Mai asteptam pareri,contraziceri,etc
    Regards

Member Freezed is on a distinguished road Freezed's Avatar

Va demonstrez ca va fac take pe canal si cu 6 boti, nu cu 2. Nu are absolut nici un rost chestia asta, pentru simplu motiv ca nu toti lamerii sunt prosti. Dau /whois si vede ca e bot, si daca primeste op atunci da deop la ambii boti. Si oricum, in 2 secunde se fura un canal cu 12 opi (vorba lui krimson). SadMan incearca sa vezi ce usor se face take cu 2 boti. Eu iti demonstrez oricand

EU n`am contrazis pe nimeni cu faza asta ba chiar am spus
    ps:daca vrei sa faci take faci,cu 1 sau mai multi boti pe canal
    deci deacord cu voi,da cat la % sunt prosti si cat la % sunt destepti?intentia e de a face take,doar un bun cunoscator,experimentat face asta in prima faza.
    E doar o discutie/propunere asa ca nu va enervati

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)