+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Sugestie

Junior Member Madalin is an unknown quantity at this point Madalin's Avatar

Arrow Sugestie

S-ar putea implementa o comanda doar pentru +N GLOBAL .. care sa faca acest lucru:

Sa poti bloca toate comenzile pe un anumit canal.. setarea sa poata fi facuta sub forma de flag sau setare de canal...
    !chattr NICK +* (orice flag, desigur ceva NOU)..
    sau ceva de canal
    !chanset +nm (OWNER, MASTER).. si aici ar mai putea fi facut.. asa.. setezi
    !chanset +m (MASTER) .. numai MASTERii nu au voie sa isi ia @ dea BAN KICK access.. si tot asa..
    sper ca m-ati inteles.. thanks..

MOTIVUL? Simplu.. in cazul meu este acesta:
    Am un eggdrop pe vreo 3-4 canale importante... la care cei care au canalele nu vor ca alti GLOBALi de-ai mei sa intre si sa isi ia @ voice.. si altele.. chiar daca o fac sau nu cu intentie.. si cred ca si altii care au eggdropi se gandesc la asta..

Administrator

aka aqwzsx
    UniversaliA is on a distinguished road
    Blog Entries
    128

Da, Madalin, am inteles ideea ta pefect. Sa zicem ca va fi asa gen de protectie pe viitor, cand va fi Beta pe CVS, daca nu tii greu sa-mi aduci aminte. Plus vor fi cateva nivele de protectie, pentru ca globalii sa nu poata lua op pe asa gen de canale. Pentru ca, solutia care ai propus tu, nu e sigura 100%. Nu vreau sa spun modalitatea, dar kiar daca ai avea implementat asa ceva, un global master fara nici o problema ar putea lua op pe canalul unde el nu are acces.

TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative arcade is on a distinguished road arcade's Avatar

mdea poi chiar dak ai face o setare ca globalii sa nu poata lua op pe canalul respectiv ei tot pot folosi chanset si dezactiva sau sa dea deop la restul ppl de pe chan si sa stearga toate accesele

Junior Member Madalin is an unknown quantity at this point Madalin's Avatar

arcade.. pai pentru asta.. exista forumul sa mai se uite lumea.. si sa isi dea cu parerea.. ce ar trebui ce nu ar trebui .. eu am dat o idee.. dupa mine este necesara.. ce ai zis tu la fel este corect.. cine se pricepe mai mult in sensul asta.. sa isi dea cu parerea si respectivul sa ne lamureasca si pe cum cam cum ar faceo el.

Administrator

aka aqwzsx
    Blog Entries
    128

Arcade, toate comenzile locale sa fie dezactivate pentru global. Nu numai deop.

TCB & Ratings projects Member, #Mythic representative arcade is on a distinguished road arcade's Avatar

hmm asta e o idee
    dar atunci apare problema chattr pt k dak e disable la toate va fi si la chattr. Si dak nu e disable la chattr globalul poate sa isi dea access local.

Administrator

aka aqwzsx
    Blog Entries
    128

Bine, mai reformulez inca o data, va fi disable la toate comenzile la toti globalii in afara de managerul global. Care va face ce doreseste si va da ce acces doreste etc etc. Nu vad problema. Gandeste cativa pasi inainte, ca la urma urmei si join trebuie de dat si purge, totul e prevazut. Ca nu o sa scriu acus tot algoritumul.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)