Nice.. imi bag draq un Invite Script pe #botlending si imi aduc clienti .. se poate?Code:<+Amigo_X`> Alexik|SaD care e problema ? <+Alexik|SaD> Amigo_X` nici una momentan, vezi maine pe forum <reymisterio`> hmmm <+Amigo_X`> poi zi sa stiu ... saiu crezi ca ma intereseaaz ce postezi tu ope forum ... din moment ce are lagatura cu mine cu T&T sau un help/admin de-al meu vreau sa stiu <+Alexik|SaD> vei afla atunci cand postez <+Amigo_X`> atunci TACI ! <VaLuati****> Amigo_X` <VaLuati****> <reymisterio`> vrei un bot ? <VaLuati****> <VaLuati****> da <VaLuati****> <reymisterio`> #t&t <VaLuati****> look <+Amigo_X`> asa si ? <+Amigo_X`> ce e gresit ? <reymisterio`> VaLuati**** <+ReaL|DoG> VaLuati****, t&T este in BotLending <+Amigo_X`> asa si ? <VaLuati****> ReaL|DoG am inteles <VaLuati****> dar nu e singurul <VaLuati****> pt asta e topic si channels <VaLuati****> nu bagati pe gat cuiva un canal <+ReaL|DoG> regula pe forum scrie clar ca trebuie sa se indrume spre un canal din Botlending, nu din exterior <+Amigo_X`> conteaza ? reymisterio` e helper la mine si era on ... si l-am chemat care e problema ? <+Alexik|SaD> ReaL|DoG da dar nu folosind metode din astea <+Alexik|SaD> Amigo_X` gata tata...te bagi in seama aiurea...mergi in lumea ta <+Amigo_X`> hai mah taci mah ! <VaLuati****> deci eu daca am canalul aici pot sa bag un invite script? <VaLuati****> ar fi bine? <reymisterio`> VaLuati**** * jonny is now known as jonnY <reymisterio`> te-am intrebat <reymisterio`> ai zis da <reymisterio`> si yo am zis cha <reymisterio`> :) <+Amigo_X`> Alexik|SaD poate vrei sa te frec oleaca ... posteaza pe forums a vedem ce se intamapla ... * jonnY is now known as jonny <+Amigo_X`> ia mah la el ...![]()

Bookmarks