logurile sunt mai jos...
si whois de la bot, ca sa fie treaba treaba...Code:[14:20:57] * YHelp (YandY@YHelp.users.undernet.org) has joined #Lending [14:20:58] * Nightelf (Nightelf@ElfOfNight.users.undernet.org) has joined #Lending [14:20:58] * LendBoT sets mode: +b *!*@ElfOfNight.users.undernet.org [14:20:59] * Nightelf was kicked by LendBoT (Banned: (by Alexik/saddest) [0] [globally] hai pa.) [14:21:10] <YHelp> sugeti pwla [14:21:11] * Ianys (~Ianys@Ianys.users.undernet.org) has joined #Lending [14:21:15] * Lending` sets mode: +v Ianys [14:21:15] <YHelp> sugeti pwla cu alexik turbatu [14:21:24] * ssNNaaPy (~LoveUdidi@ssNNaaPy.users.undernet.org) has joined #Lending [14:21:39] <ssNNaaPy> threat cred ca ai vb singur in ultimele 5 min... Eram down [14:21:54] * YHelp (YandY@YHelp.users.undernet.org) has left #Lending (part on demand of ElfofNight, reason: ****; for any help apply on #Movileni & http://Design-Services.us)
astept replyCode:YHelp is YandY@YHelp.users.undernet.org * #Y&Y - www.Movileni.ro - #Y&Y YHelp on #LoveZone YHelp using *.undernet.org The Undernet Underworld YHelp is away: psyBNC / Shelluri la CELE MAI MICI PRETURI numai la www.Design-Services.us - #Senzor YHelp is logged in as YHelp YHelp has been idle 22secs, signed on Thu Nov 16 07:17:30 yhelp End of /WHOIS list.
LATER EDIT: la part reason era tot un cuvant obscen, a se observa ca a fost cenzurat![]()

... Alexik ne cunoastem de mult, si pe Bailutzu il stiu de mult ( de cand eram cu TopOmbladon pe IRC ), deci sincer nu-l pot acuza cu nimic... daca si tu pateai acelasi lucru nu cred ca era din vina ta.. pur si simplu s-a uitat.. de vina este acea "persoana".. eu unu dupa cum se vede am dat un mic global... primul din lista noastra de la #U&U cu durata 0 de 1 an si ceva de cand functioam, si acolo o sa moara... atat pot face si mi se pare ceva normal. V-am pupat si ne mai vedem

Bookmarks