Code:
In primul rand, tin sa anunt toata lumea ( pt ca nu am nevoie de replici apoi ), © a&a_light. Acest script a fost modificat din a&a_light in LendingScript.
De ce a fost modificat?, nu puteati lasa a&a_light?
Well, ne-am gandit ca ar fi ok, sa facem o arhiva, in care user-ul are aproape tot..(ceea ce ii trebuie), fara sa adauge script-urile, etc. Pe langa asta, au fost adaugate scripturi personale, care nu le gasesti pe site-uri de tcl-uri, cum ar fi egghelp.org. Aceste comenzi ar fi urmatoarele:
Asta scrie pe script.ircproject.info la About.
Scrie peste tot copyright a&a ?
Unde scrie ca script-ul este luat dela 0 ?
Scrie clar pe site ca au fost adaugate alte comenzi?, procese.. etc?
Care e problema pana la urma?...de ce va luati de Lending si nu va luati de alte canale "fantoma".. care fac acelasi lucru lucru ca "noi lameri".. ?
Oi fi eu lamer.. idiot.. handicapat.. incapabil sa fac ceva.. dar.. din toate canalele care au copiat Botlending-ul sa stiti si voi.. Lending a fost singurul care a rezistat... si iata ca are deja mai mult de 1 an de cand e in picioare..
Eu cred ca daca as fi fost lamer..asa cum ziceti voi.. as fi pus peste tot copyright Lending.. ceea ce nu voi face niciodata. Nush daca atzi observat (cei care au downloadat scriptul) dar la N global..este un script pentru AWAY, la care scrie clar copyright lsnx. Oare chiar sunt atat de lamer ?
De ce nu va luati de fiecare canal din botlending care la version scrie #canaluldehelp version .. si nu scrie nimic de a&a_light?.. nu crezi ca asta ar fi mai grav?
Despre commands.ircproject.info ..ce ai de zis?... l-am facut pe un url valid la eggdrop.. cand dai !help comanda sa iti dea si un url valid.. so ?... wtf is your problem... ?
As vrea ca cineva sa-mi raspunda la intrebarile de mai sus...
Bookmarks