+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: propunere

Junior Member Heroine is an unknown quantity at this point

propunere

well din cate am observat eu pe canalul #botlending .. doar persoanele care sunt reprezentanti de canale au voice ( sunt de acord ) dar si cele care ajuta ar trebui sa aibe nuh?

propunerea mea este ca sa se puna un eggdrop pt a salva loguri si cei care ajuta mai mult sa primeasca acces .. sunt cateva persoane dar degeaba .. nu primesc nimeni .. jonny se fereste de accese .. write ( 1 la 2-3 zile il vedem ) & so on .. deci ce ziceti ?

#mythic representative write is an unknown quantity at this point write's Avatar

:)

eu zic sa fii mai atent eu sunt online in fiecare zi cel putin 2 ore ... am si Mythic you know ? .. ca nu raspund la orice strigare e altceva ... eu vad ce e si cum e pe canal .. dar n-o sa dau voice la toti cei care ajuta pe chan ca asa o sa incerce toti sa ajute, ce-ar fi sa las pe toti cu voice ... eventual, ce zic eu legat de propunerea ta... loguri, verificat si un top3 .. primii 3, care ajuta cel mai mult au access... dar asta nu e tot in fiecare luna se pot schimba accesele, poate luna asta unu ajuta, ia voice, si apoi nu mai face nimic etc.
    Nu e idee rea si daca tin minte functiona candva. Tin sa precizez ca toata kestia asta nu depinde de mine , just in case... sa nu te astepti sa pun eu botul de loguri
    write this fool !

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)