Results 1 to 2 of 2

Thread: Kama Sutra

 1. #1
  Senior Member Perseida's Avatar
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Montréal
  Posts
  263
  Blog Entries
  110
  Rep Power
  110

  Wink Kama Sutra

  Vatsyayana a folosit procedeul compilarii in scrierea operei sale Kama Sutra rezultat al studierii si meditatiei asupra unor lucrari ale lui Ramtideva, Babhrabia, Gonikaputra, Nandikeshwara si Kshemandra si a scrierilor sacre prezente in literarura hindusa.

  O intimplare cumplita petrecuta in primul secol al erei crestine cind un rajah si-a ucis sotia " din dragoste ", intr-un moment amoros, l-a determinat pe Vatsyayana sa dea omenirii o lucrare care sa contribuie la evitarea unor astfel de accidente si la o mai concisa intelegere a erotismului si a raporturilor sexuale intre membrii unui cuplu sau a unei familii. Daca rajahul Kintal ar fi stapinit tehnicile de aplicare a metodelor populare hinduse privind erotismul probabil nu si-ar fi ucis sotia prin lovituri pasionale.

  Despre rolul Kama Sutrei ne vorbeste chiar autorul ei „ aceasta lucrare nu a fost facuta pentru a servi ca simplu instrument pentru satisfacerea dorintelor noastre, o persoana care posedind adevaratele principii ale acestei stiinte, cultiva cu grija "Dharma" –virtutea religioasa, Artha- avutia paminteasca si Kama- placerea senzuala si tine seama de practicile poporului, va reusi cu siguranta sa isi domine simturile. O pesoana inteligenta si prudenta , care se ocupa de Dharma si Artha, precum si de Kama fara a deveni sclava propriei sale pasiuni va reusi cu siguranta in orice lucru pe care il intreprinde. Vasyayana considera ca femeile trebuie sa cunoasca bine regulile si practicile legate de Kama Sutra, femei incepind de la curtezane pana la sotiile inaltilor demnitari.Astfel o femeie trebuie sa studieze Kama Sutra sub suprvegherea unei prietene intime, in ceea ce priveste aspectul practic, iar in intimitate sa-si insuseasca cele 64 de practici insotite de stapinirea unor arte precum arta de a intui caracterul unui om dupa aspectul sau eterior, arta de a putea avea prin vrajitorie bunurile altuia, arta de a recita si compune versuri, arta exercitiilor fizice si ritmice, arta culinara, cantul, dansul, muzica insrumentala etc.
  Curtezanele ce stapineau si astfel de arte, erau declarate Ganika, adica frumoasele femei curtezane de rang inalt; ele erau respectate de rajahi si isi aveau locul lor bine situat in societate.

  Pozitii pentru amor mentionate de Babhravya

  1. Pozitia larg deschisa: atunci cand femeia sta cu capul aplecat ridicindu-si mijlocul corpului, oferindu-i-se din plin barbatului care va trebui sa foloseasca un unguent parfumat ca sa faciliteze intrarea penisului in Yoni (vagin)

  2. Pozitia foarte larg deschisa: cand femeia isi tine coapsele ridicate si foarte larg desfacute, barbatul va trebui sa o patrunda usor, tinand-o de coapse si variind miscarile penisului care la inceput vor fi lente.

  3. Pozitia sotiei lui Indra : cand femeia isi aduna coapsele dupa umerii barbatului,deasupra, putin indoite si defacandu-le larg lateral; aceasta pozitie cere atentie deoarece femeia ofera penisului o deschidere mare a vaginului barbatul putind sa o penetreze in voie; pozitia aceasta poate fi considerata ca una foarte inalta.

  4. Pozitia stransa: femeia si barbatul isi intind picioarele unul pe langa celalalt ; aceasta pozitie comporta doua aspecte: pozitia pe o parte, cand barbatul sta culcat pe partea stanga imbratisindu-si partenera pe care o va culca pe partea dreapta, principiu ce trebuie aplicat la toate femeile. Iar cand barbatul va culca femeia pe spate imbratisind-o in acelasi fel sa realizeaza pozitia stransa, varianta pe spate

  5. Pozitia ridicata: cand femeia isi tine coapsele ridiate , sprijinindu-se in maini si avand capul dat pe spate.

  6. Pozitia deschisa: cand femeia isi va ridica picioarele pe umerii barbatului si se va sprijini cu mainile de mijlocul lui.

  7. Pozitia semipresata: cand ambii parteneri sunt in pozitia de mai sus dar femeia tine unul din picioare intins; poate sa schimbe pozitia celor doua picioare, intinzand cand un picior cand pe celalalt obtinand astfel o durata mai mare a actului sexual.

  8. Fenta de bambus: cand femeia tine unul din piciore pe umarul partenerului, iar celalalt il va intinde; poate alterna pozitia picioarelor.

  9. Fixarea cuiului: cind amanta isi va fixa unul din picioare pe capul amantului, iar pe celalalt il va tine intins, pozitie mai greu de realizat si de scurta durata datorita dificultatii ei.

  10. Pozitia crabului: cand femeia isi va tine picioarele stranse si indoite pe stomac, iar barbatul aplecat peste ea o va penetra stand sprijinit pe genunchi si cuprinzindu-i cu mainile umerii ei.

  11. Pozitia pachet: cand femeia isi va impleti coapsele inlantuindu-si amantul si-i va retine penisul in vagin.

  12. Pozitia in forma de lotus: cand femeia isi va tine picioarele unul peste celalalt, presind astfel penisul in vagin.

  13. Pozitia turnata: cand femeia isi va inlantui cu picioarele mijlocul amantului sau, iar acesta stand in picioare o va penetra si se va roti in timpul contactului sexual.

  * Cel mai recomandat este ca aceste pozitii sa fie efectuate in apa, data fiind dificultatea lor si pentru usurarea efortului ambilor parteneri.


  Alte contacte pot fi:


  Contactul sprijinit: cand barbatul si amanta isi sprijina corpurile unul de celalalt sau de un oarecare reazem, cum ar fi un arbore sau un zid si stand in picioare, incep contactul.

  Contactul suspendat: Cand barbatul isi sprijina amanta de un arboe sau un zid si aceasta isi petrece miinile dupa gatul lui si il va cuprinde dupa mijloc cu coapsele, asezata pe mainile barbatului stranse sub forma de sezlog; barbatul isi va ajuta amanta in miscarile coapselor tragand-o spre el cu mainile.

  Contactul "cirezii de vaci": se mai pot realiza, de asemenea, mai multe feluri de contacte, imitind animalele: contactul pisicii, caprei, saritura tigrului, asaltul armasarului, contactul maimutei etc.O persoana ingenioasa trebuie sa inmulteasca felurile de contact, imitind diverse specii de animale, deoarece aceste feluri de contacte, realizate dupa obiceiurile fiecarui tinut si dupa fantezia fiecarui individ, genereaza iubirea, prietenia si respectul in inima femeilor.
  Only as high as I reach can I grow, only as far as I seek can I go, only as deep as I look can I see, only as much as I dream can I be

 2. #2
  Senior Member Perseida's Avatar
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Montréal
  Posts
  263
  Blog Entries
  110
  Rep Power
  110

  Wink Kama Sutra (2)

  Femei ce pot suplini rolul barbatilor


  Despre aceste femei nu se poate spune ca sunt anormale, hermafrodite, etc. Pur si simplu ele actioneaza atunci cand simt ca barbatul este epuizat fizic si vor sa continue actul sexual pana ajung ( din nou ) la orgasm.
  Ele pot sa ia rolul barbatului atunci cand datorita anumitor puncte erogene, nu sunt satisfacute de pozitia penisului in vagin. Se cunosc doua moduri de a actiona:

  I. In timpul actului sexual femeia se va roti si se va urca desupra barbatului, fara ca prin aceasta miscare sa intrerupa contactul. Ajunsa deasupra lui, isi va presa sanii de pieptul barbatului si ii va surade sau il va saruta pe frunte sau pe gura, sporind senzualitatea prin miscari ale respiratiei si prin zgomote specifice unei intalniri amoroase.

  II. Femeia poate adopta aceasta pozitie chiar de la inceputul contactului sexual dupa ce observa ca penisul barbatului este puternic in erectie.


  Miscarile erotice efectuate de barbat

  In actul sexual rolul barbatului ca element activ trebuie foarte bine jucat. Pe langa faptul ca el trebuie sa-i insufle partenerei sale incredere, el trebuie sa fie tandru, sa o mangiie, sa faca anumite miscari ale corpului sau si ale penisului aflat in erectie in vagin.Aceste miscari vor fi alese in functie de partenera. Pornind de la astfel de consideratii, mentionez posibilile miscari ce trebuie invatate de catre barbat si practicate in anumite imprejurari:

  1. Impingerea: se realizeaza atunci cand barbatul isi apropie penisul in erectie de vagin;

  2. Rasucirea: se efectueaza dupa introducerea penisului in vagin; el il va sprijini cu mana sa si-i va imprima o miscare de rotatie in vagin;

  3. Strapungerea: se poate face doar intr-o stare buna de excitare a organelor sexuale ale ambilor parteneri, in momentul in care clitorisul este excitat si penisul strapunge partea de sus a vaginului;

  4. Frecarea: se va executa aidoma miscarii de strapungere, numai ca penetrarea va avea luc in partea de jos a vaginului.

  5. Presarea: are loc atunci cand in timpul contactului, barbatul va presa penisul in vagin pe o perioada mai lunga de timp;

  6. Lovitura: in acest caz, femeia trebuie excitata la maximum, prin mentinerea penisului la o anumita distanta de vagin si prin patrunderea acestuia cu forta, rapid, dupa care barbatul isi va retrage penisul pentru a repeta miscarea in acelasi mod, variind ritmul si forta de patrundere, pana ce partenera va fi cuprinsa de extaz…

  7. Izbitura mistretului: se realizeaza atunci cand penisul patrunde in vagin frecandu-l doar pe una din parti.

  8. Izbitura taurului: Are loc atunci cand penisul fraca ambele parti ale vaginului, prin miscari rapide si paralele.

  9. Vanarea vrabiei: este recomandata sa fie facuta in ultima parte a contactlui sexual, cand penisul se afla in vagin si este agitat,aflat intr-o miscare rapida de du-te-vino, frecind vaginul in toate partile, in ritmuri scadente.


  Cum sa incepi si sa sfarsesti un contact sexual


  Vatsyayana incepe prin a descrie " camera placerilor ", care va trebui sa fie decorata cu diferite flori si aranjamente cat mai frumos posibil. Aici va avea loc primirea femeii dorite, in prezenta prietenilor si a servitorilor lui. Vor bea bauturi tari si racoritoare, vor conversa pe diverse teme de societate si despre arta, vor c0anta la diverse instrumente muzicale, vor face glume " cu perdea ", usor voalate, referitoare la lucruri considerate aproape indecente etc. Barbatul va trebui sa fie atent la starea de spirit a femeii pe care o doreste si atunci cand va observa ca ea este plina de dorinta, va indeparta, prin semne discrete prietenii lui si servitorii, daruind fiecaruia mici daruri. Ramasi singuri, vor putea incepe unirea sexuala. Fiecare va merge la baie pentru a-si face toaleta. Atfel pregatiti vor incerca sa fie cat mai tandri unul cu celalalt si cat mai puduci. Barbatul ii va da din mina sa sa maniance fructe si dintr-o cupa ii va da sa bea sucuri naturale de fructe. Vor putea servi supe, fiertura de apacas, serbeturi, dupa care barbatul o va conduce pe terasa, de unde vor privi luna si cerul instulat. Este bine ca barbatul sa cunoasca putina astrologie si sa poata exlica amantei sale pozitia astrelor, implicarea si semnificatia acestora in destinul uman etc. El ii va arata Luceafarul de dimineata, Steaua Polara, cele sapte Rishis sau Ursa Mare. Astfel se desavirseste unirea sexuala.

  Certurile amoroase


  In Kama Sutra, se aminteste ca astfel de certuri intervin intre doi amanti ce se iubesc si ca, de asemenea, astfel de certuri nu fac altceva decit sa sporeasca dorinta unuia pentru celalalt.

  Barbatul trebuie sa stie un lucru elementar, de comportament: va evita sa-i vorbeasca prietenei sale despre o alta amanta sau sa ii rosteasca numele acesteia sau sa-i laude calitatile, fapt ce ar pune-o in umbra pe cea de fata. Pusa intr-o astfel de situatie jenanta, femeia va actiona pe masura: " Daca se intampla o astfel de fapta, izbucneste o mare cearta, femeia plange, se infurie, isi agita parul, isi loveste amantul, se ridica din pat sau din jilt si, aruncand in dreapta si stinga ghirlandele si podoabele, se intinde cat e de lunga la pamant. "Vazind reactia barbatul va trebui sa adopte o hotarire care sa o impace pe femeie. Ii va spune ca o iubeste numai pe ea, o va mangiia, ii va promite lucruri care stie ca ii fac placere, etc. El isi va da silinta sa o imbratiseze si sa o aseze pe pat, chiar daca ea va mai fi furioasa sau inca se mai preface a fi. Totusi femeia va trebuisa-si imbratiseze barbatul necontenind sa-i faca reprosuri, dar aratindu-i, astfel, dorinta ei de a avea contact sexual cu el.
  Only as high as I reach can I grow, only as far as I seek can I go, only as deep as I look can I see, only as much as I dream can I be

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •