eu personal am folosit logger.tcl numai pentru chat si inca un script pentru hosturi (sa le inregistreze separat, in caz ca am nevoie de logs pentru flood and such) care cred ca se numea DNS.tcl or something![]()
Am si eu o probl pe care am stat azi 3 ore si am incercat pe toate partile sa o rezolv si nu am nici o solutie.
Situatia este ca am setat logfile jpk pt un canal cum trebuie si am descoperit dupa 2 zile de logs ca nu inregistreaza decat joins, parts, kicks si /me actions.
Nici un fel de chat public nu e inregistrat si nu intelegeam de ce, am incercat tot, pana la urma am dezactivat a&a light si am vazut ca inregistreaza corect tot deci e clar ca intra in conflict cu un bind sau ceva din a&a light, care ar fi solutia daca a reusit cineva sa rezolve asta ?
eu personal am folosit logger.tcl numai pentru chat si inca un script pentru hosturi (sa le inregistreze separat, in caz ca am nevoie de logs pentru flood and such) care cred ca se numea DNS.tcl or something![]()
Only GoD can judge me !
asta a fost folosit de mine pe eLmt, mergea de minune, aveam a&a light.Code:bind time - "00 01 * * *" a:timed:24:hours proc a:timed:24:hours {min hour day month year} { foreach chan [channels] {logfile jpk $chan "logs/${chan}.log"} }
In ce parte a a&a light ai introdus procedeul ala? Sau nu are importanta?
Si partea cu time pt ce este, ca sa faca un log nou la fiecare 24 de ore sau scrie peste cel vechi ?
acest proces e deja inceput in core daca nu ma gresesc. Bucata de cod data face ca fiecare canal pe care e botul sa fie logat mereu. Si update la lista de canale se face fiecare 24 ore
Am incercat si cu ala dar nu-mi merge. Nu stiu ce sa mai fac.
pe egghelp.org cauta mirc logs sau pur si simplu logs in arhiva de tcl si ai cate vrei scripte care fac asta manual de minuneun pic mai mult consuma memorie dar... ma rog
daca altfel nu poti...
succese...
acest forum devine foarte macabru
nu vreau logs in format mirc pt ca pisg nu le citeste cum trebuie si-mi face pagina aiurea.
a devenit macabru demult.
alexik de unde ai luat logger.tcl ala si le scoate in format mirc?
Probabil ca de pe egghelp.org =>TCL ARCHIVE => Logger.tcl
Virtual... tu doar nu esti 0 in TCL...
cauti pe egghelp un logger oarecare si deschizi... acolo is vreo 8 binduri si 8 procese... ei si editezi in formatul care ai nevoie... 15 max de lucru....
xlmpq smartass....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks