Banurile globale sunt abuzive si in special acelea fara motiv.
E problema privata a fiecarui chan in parte - cine sta la el pe chan si cine nu. Aceasta e demonstratie de putere abuziva. Asa fel de demonstratii constituie unul din motivul de baza a clasificarii activitatii botlending ca abuziva de catre cservice.
Referitor la acest ban asteptam explicatie (+ daca sau luat masuri pentru a preveni asa ceva in viitor) de la reprezentantul #B&z in botlending & reactia lui Erised responsabil de proiect TCB.
Cat la ban local pe #B&z, aceasta desigur e problema interna #B&z e dreptul lor sa aleaga clientii, desigur conteaza modalitatea in care se face si as zice ca e politicoasa. Referitor la acest ban iti sugerez sa te adresezi la admin/helper superior ierarhic.

si in privinta banului nu cred ca ar trebui sa fie suspendat eu am pus acest POST DE MAI SUS doar sa imi explice si mie cineva daca este corect sau nu ca nu inteleg de ce am avut ban ! nu vreau ca B&Z sa sufere din cauza unui prost si sa fie suspendat tot canalul sa fie suspendat doar acel user ... MULTUMESC !
Totushi, sunt sigur ca a avut un motiv cand a dat banu` ala, nu se dau banuri globale degeaba.... See ya!

Bookmarks