Stateam si ma gandeam.. daca tot va(ne) ocupam asa de mult de tcl-uri pentru egg`uri, dc sa nu se ocupe cineva si de un script.. de mirc.. prin care orice utilizator si membru dintr-un canal de botlending sa poata lucra mai usor cu botii si cu pers pe care le ajuta. Sunt sigur ca nu doar o data vati lovit de o problema in configurarea unui egg.. sau in lucrul cu ei.. eu am lucrat putin la un addon pe care il gasiti la adresa: http://www.bestservice.dap.ro/download.php , este o vers inbunatatita.. tin sa specific ca prima versiune a fost cea facuta de Virtual, dupa care m-am inspirat si a iesit ce a iesit. sper ca fie cineva mai bun decat mine si Virtual si sa duca addonul la ver. 1.2, mult mai buna decat ce e acum. ps. eu o sa lucrez in cont sa inbunatatesc vers. vreau sa stiu daca am sprijin de la voi. ms

Reply With Quote
insa gorapid.. iuda
si eu recunosc ca mam inspirat la vers 1.0 de la addonul facut de virtual.. dar deja la a doua versiune.. am recuperat mult.. scaner de clone mai eficient, protectie la privata.. cateva chestii care sau discutat intrun topic.. legat de un astfel de script.. si vreau sa zic ca am atins cam peste 70% din cerintze pentru un addon...
Bookmarks