Am ajuns la un acord cu aqwzsx si am decis ca perioadele mai mari de 3 zile de BOTS DOWN sa fie adaugate la statut , deci va rog cand aveti BOTS DOWN pt o perioada mai mare de 3 zile , sa treceti perioada in care acesti boti au fost DOWN
aqwzsx:
Deci, o mica explicatie la acest post pentru membrii botlending.
Unele canale sunt offline pentru o perioada indelungata fara sa anunte pe forum. Consecintele sunt ca pana la urma canalele sunt simplu descalificate din botlending din cauza lipsei activitatii, fara mari discutii (pentru ca nu s-a anuntat problema, nu s-a explicat problema etc etc). De ce avem NEVOIE de acest anunt ? Din urmatoarele motive.Cam aceastea sunt argumetele de baza. Care as reduce la ideea ca un canal botlending isi va demonstra seriozitatea si organizarea anume in asa situatii deficile. Cand va cauta nu sa fuga, sa ascunda sau sa faca promisiuni in van, DAR va anunuta utilizatorii sai din timp despre eventualele probleme si terminii solutionarii problemelor respective. In acest caz TCB nu are nici un interes pentru reject sau crearea problemelor de acest gen.
- Ca sa nu vina altcineva pe forum si sa zica: "Vedeti ca chan`ul cela e offline de un secol si nimeni nu stie ce e cu viata lui si ce cauta in botlending".
- Ca botlending sa fie la curent cu situatia canalului zilnic, ca informatia ADECVATA sa fie disponibila zilnic pentru utlizatori (in special cand toata statistica si rating`urile se vor muta pe botlending.com)
- In cazul unor probleme tehnice (shell, g-line, etc etc) si canalul va fi offline pentru o perioada mai indelungata, sa i se dea suspend pentru ca sa nu fie descalificat din liga (cred ca e mai preferabil un suspend care permite revenirea in aceeasi liga fara nici o problema - decat un reject pe cateva luni).
- In cazul voturilor, daca se voteaza calificarea in o liga sau alta si botii sunt offline, chiar daca membrii botlending voteaza PRO - votul va fi suspendat. Doua calificari votate CONTRA sau voturi suspendate consecutive - ANULEAZA dreptul de a fi calificat in liga pentru minim 2 luni.
Argumente sau sugestii sunt binevenite, din partea tuturor.

Reply With Quote
Bookmarks